Libnet.ro
UNICEF

21:31

Cine este Monica Gubernat, noul presedintele al Consiliului National al Audiovizualului

Adevărul Adevărul,
Cine este Monica Gubernat, noul presedintele al Consiliului National al Audiovizualului

Monica Gubernat, presedintele propus al Consiliului National al Audiovizualului, a fost validata in plenul Parlamentului. Gubernat este la al doilea mandat de sase ani in CNA, la propunerea PSD, potrivit Pagina de Media. continuă pe Adevărul

Monica Gubernat - validata presedinte CNA

Plenul Parlamentului a validat-o, miercuri, pe Monica Gubernat in functia de presedinte al Consiliului National al Audiovizualului CNA), potrivit Agerpres. Aceasta se afla la al doilea mandat de sase ani in forul audiovizual, unde a ajuns la propunerea PSD.

FLORIN JIANU, PRESEDINTELE CNIPMMR: Propunerea legislativa privind Legea dialogului social, extrem de periculoasa

Actuala propunere legislativa a doi deputati PSD privind Legea dialogului social continua un sir de legiferari care nu au fost cerute de nimeni si, in plus, este extrem de periculoasa, este de parere Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

Cine este barbatul care a injunghiat 4 persoane, in Timis. Una dintre victime a murit

Barbatul care a injunghiat patru persoane in judetul Timis si a lovit-o cu masina pe a cincea nu a fost inca prins de politisti. Surse judiciare au declarat ca s-a aflat identitatea acestuia. Este vorba despre Ionel Boldea, un barbat din localitatea Bichigi, judetul Timis. S-a aflat identitatea barbatului care a injunghiat 4 persoane Miercuri .

Klaus Iohannis, numire surpriza la DNA. Cine este noul sef al Sectiei judiciare penale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru numirea Madalinei Scarlat in functia de procuror-sef al Sectiei judiciare penale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, pe o perioada de 3 .

Cine este David Sassoli, italianul care a devenit noul presedinte al Parlamentului European

Noul presedinte al Parlamentului European, socialistul italian David Sassoli, in varsta de 63 de ani, este un fost jurnalist care are o experienta de zece ani ca europarlamentar. Fost vicepresedinte al Parlamentului European, Sassoli a prezidat, in aceasta calitate numeroase sesiuni plenare de la sediul din Strasbourg.

Ministrul Justitiei, dupa suspendarea sedintei CSM: Tensiunile se agraveaza. Nu tolerez agresivitatea. Fac apel la presedintele Consiliului sa depasim acest impas

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a spus luni, dupa ce sedinta CSM a fost suspendata din lipsa de cvorum pentru a treia oara, ca exista tensiuni mai vechi si ca, din pacate, acestea se agraveaza. Ea a facut apel la presedintele CSM Livia Savonea pentru depasirea impasului, precizand ca o incearca un sentiment de mahnire.

Cine este Ursula Gertrud von der Leyen, posibilul nou sef al Comisiei Europene

Ursula Gertrud von der Leyen, viitorul sef al Comisiei Europene, este in prezent ministru al Apararii in Germania din 2013. Considerata o apropiata a cancelarului Angela Merkel, doamna Gertrud von der Leyen este.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )