Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cine este tanara care a fost ucisa intr-un apartament din Militari. Ce secret a iesit la iveala despre ea

Antena3 Antena3,
Cine este tanara care a fost ucisa intr-un apartament din Militari. Ce secret a iesit la iveala despre ea

Tanara de 19 ani, care a fost ucisa intr-un apartament din Militari se numeste Raluca Dragomir. Se pare ca tanara facea videochat, iar uneori mai chema clienti in apartamentul in care locuia cu. continuă pe Antena3

Crima in Capitala. O adolescenta de 19 ani a fost ucisa fara mila

O crima socanta a avut loc miercuri seara in cartierul Militari din Bucuresti. O tanara de 19 ani a fost ucisa de iubitul ei, cu sapte ani mai mare. Apelul la 112 a fost facut chiar de criminal,.

Cine este Simina Tanasescu, desemnata de Klaus Iohannis judecator la CCR

Simina Tanasescu va ocupa, din 9 iunie, functia de judecator al CCR. Ea a fost numita de presedintele Klaus Iohannis, iar decretul prin care a dobandit aceasta functie a fost semnat deja de seful statului. Simina Tanasescu ajunge judecator al Curtii Constitutionale, in locul lui Petre Lazaroiu, al carui mandat expira pe 2 iunie. El [] .

Cine este Gheorghe Stan, propunerea PSD la CCR. Nu a stiut cate articole are Constitutia

Gheorghe Stan este propunerea PSD pentru CCR din partea Camerei Deputatilor. El a dat, insa, cu stangul in dreptul in timpul audierilor din comisia de specialitate. Gheorghe Stan, propus de PSD pentru functia de judecator la CCR, a fost audiat, marti dimineata, in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor. E o procedura prevazuta de lege, inainte [] .

Garda Elvetiana: cine sunt militarii care-l apara pe Papa si cum se pregatesc

Garda Elvetiana e cunoscuta drept cea mai mica armata din lume. Chiar si asa, militarii pazesc unul dintre cele importante obiective din lume: resedinta Papei de la Vatican. Garda Elvetiana e cea mai mica armata din lume, una dintre cele mai vechi, dar importanta ei e majora. Militarii de elita apara Vaticanul inca din secolul [] .

Cine e de fapt iubita lui Radu Mazare

Pe Radu Mazare il stie toata lumea, dar cine este femeia care i-a fost alaturi de mai bine de 10 ani si care ii conduce afacerea din Madagascar? Fostul edil si-a lasat hotelul pe mani bune, Roxana, iubita lui,.

Cine este Gheorghe Stan, noul judecator al Curtii Constitutionale numit de PSD

Seful Sectiei speciale de investigare a magistratilor, Gheorghe Stan, a fost numit marti in functia de judecator al Curtii Constitutionale cu 174 de voturi pentru, conform G4Media.

Eleva batuta cu pumnii si picioarele, langa scoala. Cine este agresorul - VIDEO revoltator

Un nou caz de violenta a fost inregistrat in curtea unei unitati de invatamant. Incidentul a avut locul in judetul Botosani, in Albesti, potrivit Botosani News. O eleva este umilita si.

Cine este si ce avere are Dan Camarzan, milionarul din Brasov care si-a sugrumat bunica

Viata bate filmul si in cazul milionarului Dan Camarzan, afaceristul din Brasov cu milioane de euro in conturi care a decazut si acum asteapta sa fie condamnat pentru o crima oribila. De la proiectele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )