Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cine o mai intelege pe Simona Halep, dupa esecul de la Wimbledon? Sunt ok, sunt fericita... de fapt sunt trista, dar voi fi fericita peste cateva zile

Adevărul Adevărul,
Cine o mai intelege pe Simona Halep, dupa esecul de la Wimbledon? Sunt ok, sunt fericita... de fapt sunt trista, dar voi fi fericita peste cateva zile

Simona Halep a vorbit despre partida pierduta in fata lui Angelique Kerber in sferturile de finala de la Wimbledon. continuă pe Adevărul

VIDEO Cine o mai intelege pe Simona Halep, dupa esecul de la Wimbledon? Sunt ok, sunt fericita... de fapt sunt trista, dar voi fi fericita peste cateva zile

Simona Halep a vorbit despre partida pierduta in fata lui Angelique Kerber in sferturile de finala de la Wimbledon.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Wimbledon: in momentele importante am avut emotii, imi pare rau ca nu am stiut sa gestionez aceste momente

Simona Halep a cordat un pentru Digi Sport, in care a vorbit despre eliminarea sa de la Wimbledon. Serviciul nu mi-a mers foarte bine din cauza tensiunii. Nu am stiut sa gestionez prea bine.

Simona Halep dupa calificarea in sferturi la Wimbledon: Sunt aproape de cel mai inalt nivel al meu

Calificata intre cele mai bune opt jucatoare de la Wimbledon, Simona Halep a declarat dupa victoria obtinuta in fata lui Madison Keys ca traverseaza o perioada foarte buna si ca este aproape de cel mai inalt nivel al jocului sau.

Simona Halep, dupa victoria cu Madison Keys: Cu Kerber e o mare provocare, va fi un meci diferit fata de cel cu Keys

Cel mai relevant pasaj al discutiei Simonei cu Treizecizero de dupa meci? Ca nu vrea sa puna prea mult pret, sau mai mult decat ar trebui, pe victoria cu Madison Keys. Semn bun, din motive care nu mai au de ce sa fie explicate, semn ca intelege perfect ca miza si mai mare urmeaza. Simona parea deja ca depasise clipa si se gandea deja catre meciul cu Kerber. Cel mai haios moment? Cand a imitat gestul facut imediat dupa meci de Darren Cahill, atunci cand s-au vazut. Darren, ca tot omul, si-a scuturat tricoul, gest insotit de un huh!, ca sa arate prin ce palpitatii a trecut. Ca toti fanii Simonei.

Simona Halep, declaratie surprinzatoare dupa esecul de la Wimbledon: A fost un turneu reusit

Simona Halep s-a oprit in sferturile de finala de la Wimbledon, unde a fost invinsa de Angelique Kerber, in doua seturi 5-7, 6-7). Cu toate acestea, Simona sustine ca e multumita de.

Simona Halep paraseste turneul de la Wimbledon. Romanca, invinsa in doua seturi de nemtoaica Angelique Kerber

Simona Halep paraseste turneul de la Wimbledon dupa ce a fost invinsa in doua seturi de nemtoaica Angelique Kerber. Simona Halep a pierdut cu 5-7, 6-7, dupa un meci extrem de greu, care a tinut pu.

Simona Halep ajunge in sferturi la Wimbledon dupa o revenire fabuloasa cu Madison Keys

Condusa cu un set si 2-0 in al doilea, Simona Halep a ramas cu inteligenta in meci si s-a folosit de numarul mare al erorilor nefortate comise de Madison Keys, pentru a castiga in cele din urma in decisiv, cu 6-7 5), 6-4, 6-3. In sferturi va juca impotriva lui Angelique Kerber.

Din agitatia unei zile nu att de obisnuite la Wimbledon. Simona Halep: Cu fiecare zi si cu fiecare meci devin mai puternica

Cand am reintrat pe poarta 5 a complexului, sentimentul brusc a fost ca nu plecasem niciun moment de aici. Prima oara la Wimbledon a fost in 2014, editia din care primele doua ganduri se indreapta catre finala epica dintre Djokovic si Federer si accidentarea suferita la glezna de Simona Halep intr-o semifinala care incepuse promitator pentru ea. Puteau fi doua finale consecutive in Slamuri si cine stie care era discursul public acum.

Simona Halep iese de la Wimbledon dupa o lupta apriga cu Angelique Kerber

Pentru Simona Halep parcursul la turneul de la Wimbledon din acest an a luat sfarsit, marti, in faza sferturilor de finala, jucatoarea noastra fiind invinsa de Angelique Kerber, cu 7-5, 7-6 2).

Simona Halep se califica in sferturile de finala de la Wimbledon, dupa un meci dificil cu Madison Keys

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o intalneste, luni, pe jucatoarea americana Madison Keys, in optimile de finala ale turneului pe iarba de la Wimbledon.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )