Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cu cine a petrecut Dani Otil de ziua lui. Prezentatorul a implinit 40 de ani

Adevărul Adevărul,
Cu cine a petrecut Dani Otil de ziua lui. Prezentatorul a implinit 40 de ani

Matinalul de la Antena 1 a implinit luni 40 de ani. S-a cantat, s-a dansat, iar sarbatoritul a fost sufletul petrecerii. continuă pe Adevărul

Dani Otil si-a ratat cariera la cei 40 de ani ai sai. Ce isi dorea sa fie, de fapt. Adevarul s-a aflat

La multi ani, Dani Otil! Astazi, matinalul de la Neata a implinit varsta de 40 de ani. Celebrul prezentator a schimbat in mod oficial prefixul. Cu prilejul aniversarii sale, Otil a dezvaluit, intr-un interviu acordat acum putin timp, ce si-ar fi dorit, de fapt, sa faca: Voiam sa fiu un retras. Mai multe detalii, in .

Dani Otil, victorie-surpriza la Deva, cu doua zile inainte sa-si serbeze ziua de nastere

Dani Otil s-a impus pentru al doilea an consecutiv in prima etapa din Campionatul National de Super Rally powered by Superbet. Otil a inregistrat o victorie clara la Deva, pe circuit stradal, avand un avanaj de peste 3 secunde fata de urmatorul clasat.

Dani Otil implineste azi 40 de ani. Nu voiam sa fiu un om de televiziune de succes la peste 40 de ani. Voiam sa fiu un retras bogat de succes

Am stat de vorba cu Dani OtiI despre ce inseamna pragul varstei de 40 de ani - dar si cu Razvan Simion, colegul lui de la matinalul Antenei 1, despre provocarile televiziunii in vremea pandemiei.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )