Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine sunt cei doi deputati din Vaslui care doresc eliminarea infractiunilor de luare/dare de mita pentru altul sau folosirea functiei in scop sexual

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei doi deputati din Vaslui care doresc eliminarea infractiunilor de luare/dare de mita pentru altul sau folosirea functiei in scop sexual

Doi deputati de Vaslui se afla pe lista celor 39 de parlamentari PSD care au depus inainte de Craciun o propunere de modificare a Codului penal si a Codului de procedura penala prin care se instituie pragul de 200. 000 de euro pentru abuzul in serviciu, sunt abrogate mai multe infractiuni, iar pedepsele de pana la 3 ani de inchisoare doresc sa fie executate la domiciliu. Unul dintre cei doi initiatori este sotul unei judecatoare din Vaslui. continuă pe Adevărul

O batrana din Vaslui a fost batuta si jefuita de 40.000 de lei

O batrana, in varsta de 87 de ani, din municipiul Husi, judetul Vaslui, a fost batuta si jefuita de 40. 000 lei, autorii, doi barbati, fiind de negasit. Cei doi au intrat in casa.

Cine sunt cei sapte reprezentanti ai societatii civile care se vor intalni cu premierul Tudose pentru a discuta despre legile Justitiei

Sapte persoane vor reprezenta cele 43 de organizatii civice care i-au trimis saptamana trecuta o scrisoare premierului Mihai Tudose pentru o intalnire in care sa fie discutate modificarile aduse la legile Justitiei.

Imagini inedite cu Emmanuel si Brigitte Macron. Cum au fost surprinsi cei doi - VIDEO

Emmanuel si Brigitte Macron au surprins turistii, luni, la schi in statiunea La Mongie, in Pirinei. Cei doi petrec cateva zile de vacanta in La Mongie, la schi, noteaza The.

Doi ofiteri din cadrult Politiei Rutiere Iasi, trimisi in judecata pentru instigare la abuz in serviciu

Doi ofiteti din cadrul Politiei Rutiere Iasi au fost trimisi in judecata de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru instigare la abuz in serviciu, pe numele lor Nechifor Cristian si Oban Mihai Gabriel, fiind suspectati ca au determinat doi agenti de circulatie sa nu aplice amenzi si puncte de penalizare unor soferi care circulau cu viteza peste limita legala.

Au fost cei mai buni prieteni toata viata. Ce au descoperit in momentul in care au facut un test de sange

Au fost prieteni buni aproape toata viata fara sa stie ca, de fapt, sunt frati. Doi barbati din Hawaii au descoperit cu ajutorul unei baze de date ADN online ca au aceeasi mama. Cei doi s-au cunoscut.

Hagi nu-l iarta pe Gigi Becali! Care este motivul pentru care nu mai exista punte de legatura intre cei doi

Gica Hagi nu uita si nu iarta, atunci cand cineva incearca sa-si bata joc de munca lui, iar unul dintre cei care au facut asta este Gigi Becali, care este chiar finul sau.

Cine sunt reprezentantii organizatiilor civice care vor discuta cu Tudose despre Legile Justitiei

Premierul Mihai Tudose se va intalni miercuri, la ora 11. 00, la Palatul Victoria, cu reprezentantii a 43 de organizatii civice, care i-au cerut o discutie privind Legile.

Mesaje sfasietoare dupa moartea directorului Bibliotecii din Iasi si a sotiei sale: Sufletul imi este impietrit. Parea ca cei doi se intelegeau foarte bine...

Mesaje sfasietoare au transmis colegii si apropiatii Andei si ai lui Bogdan Maleon, care au fost gasiti morti in casa lor din municipiul Iasi. Directorului Bibliotecii Central Universitare din.

Horoscop, 24 decembrie. Cine sunt norocosii zodiacului in Ajunul Craciunului

Horoscop, 24 decembrie. Conjunctia Lunii cu Neptun poate sa diminueze simtul practic, dar sporeste capacitatea de exprimare in plan artistic. Este un context astral care favorizeaza activitatile din domeniul.

Rasturnare de situatie in cazul tragediei care a socat tara in ziua de Craciun. Ce s-ar fi intamplat cu cei doi soti din Iasi

Dezvaluire bomba in cazul tragediei care a socat Romania, in ziua de Craciun. Profesorul universitar Bogdan Maleon si sotia sa s-au sinucis, la cateva ore diferenta unul de celalalt,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )