Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cine sunt favoritii PNL, USR-PLUS si UDMR pentru portofoliile de ministri din viitorul Guvern

Hotnews Hotnews,
 Cine sunt favoritii PNL, USR-PLUS si UDMR pentru portofoliile de ministri din viitorul Guvern

PNL, USR-PLUS si UDMR au impartit, vineri, dupa 10 ore de negocieri, portofoliile din viitorul Guvern si urmeaza sa nominalizeze si oamenii. in urmatoarele zile fiecare formatiune politica va discuta separat pentru a face propunerile cu care vor merge la presedintele Klaus Iohannis. Pana in prezent se stie oficial numele premierului propus - Florin Citu iar neoficial, Dan Barna si Kelemen Hunor ar putea fi cei doi vicepremieri. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea: Iohannis trebuie sa puna capat mascaradei, Romania nu are timp de prostiile lor

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a comentat, marti, esecurile inregistrate de PNL, USRPLUS si UDMR in tentativa de a inchega o coalitie de guvernare pe placul presedintelui Klaus Iohannis.

Super 4 au ajuns in finala X Factor. Cine sunt italienii care l-au innebunit pe Florin Ristei

Finala X Factor Romania 2020, sezonul 9 se apropie, iar concurentii sunt pregatiti sa dea tot ce e mai bun ca sa obtina marele premiu. Dar cine sunt baietii de la Super 4, trupa juratului Florin Ristei, si cum s-a format grupul. Super 4 au ajuns in finala X Factor Marea finala X Factor are .

Orban, dupa sedinta de criza de la PNL: Sunt nevoit sa comunic public pentru ca intelegerea avuta nu a fost respectata. Solicit partenerilor sa evitam un razboi mediatic Variantele PNL pentru negocierile cu USR-PLUS si UDMR

PNL va merge la negocierile cu USR-PLUS si UDMR pentru formarea unei coalitii de guvernare cu doua variante: Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte al Camerei Deputatilor sau Orban premier si Citu presedinte al Senatului, a anuntat Ludovic Orban, miercuri seara, dupa sedinta conducerii partidului. El a spus ca este nevoit sa comunice public decizia liberalilor in conditiile in care partenerii de discutii au incalcat intelegerea de a comunica in comun si le-a cerut celor din USR-PLUS respect fata de parteneri si cetateni, astfel incat sa fie evitata declansarea unui razboi mediatic.

Mediastandard.ro:Cum a reactionat presa online la prelungirea negocierilor pentru noul Guvern

Desi a trecut mai bine de o saptamana de la alegerile parlamentare, principalele partide si presedintele tarii nu au reusit inca sa decida cine va ocupa functia de prim-ministru al Romaniei si cum va arata viitorul Cabinet. Pana acum, am observat ca au existat disensiuni in randul posibilei coalitii de guvernare PNL USRPLUS UDMR, in principal pentru ca nu au putut sa se hotarasca in privinta functiilor pe care liderii le vor primi. Dupa demisia lui Ludovic Orban despre care am scris mai multe aici), acestuia i-ar fi fost promisa, de catre Klaus Iohannis, sefia Camerei Deputatilor, pe care ulterior a cerut-o Dan Barna.

Nemultumiri in PNL privind negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare

In PNL au aparut nemultumiri cu privire la faptul ca Ludovic Orban insista sa aiba functia de presedinte al Camerei Deputatilor, iar la negocierile cu USR-PLUS si UDMR lasa destul de usor prea multe ministere partenerilor, au declarat surse din partid pentru News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )