Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cine sunt juristii tineri care l-au infundat pe 'guzganul rozaliu' Hrebenciuc, in dosarul retrocedarilor ilegale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cine sunt juristii tineri care l-au infundat pe

Carmen Dudas, Mihai Topor si Daniel Asaftei sunt juristii bacauani care s-au opus improprietaririi ilegale a lui Paltin Sturza cu 43 de mii de hectare de padure. Dupa doi ani, in plasa procurorilor a intrat o intreaga mafie a retrocedarilor, printre. continuă pe Wall-Street Ro

EXCLUSIV Cine sunt juristii tineri care l-au infundat pe guzganul rozaliu Hrebenciuc, in dosarul retrocedarilor ilegale

Carmen Dudas, Mihai Topor si Daniel Asaftei sunt juristii bacauani care s-au opus improprietaririi ilegale a lui Paltin Sturza cu 43 de mii de hectare de padure. Dupa doi ani, in plasa procurorilor a intrat o intreaga mafie a retrocedarilor, printre care si deputatii PSD Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam.

Cine sunt juristii care l-au infundat pe guzganul rozaliu Hrebenciuc, in dosarul retrocedarilor ilegale

Carmen Dudas, Mihai Topor si Daniel Asaftei sunt juristii bacauani care s-au opus improprietaririi ilegale a lui Paltin Sturza cu 43 de mii de hectare de padure. Dupa doi ani, in plasa procurorilor a intrat o intreaga mafie a retrocedarilor, printre care si deputatii PSD Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam.

REVISTA PRESEI: Guvernul ne-a amanetat viitorul

Adevarul arata cine sunt juristii tineri care l-au infundat pe guzganul rozaliu Hrebenciuc. Capital anunta ca Guvernul ne-a amanetat viitorul. Gandul spune ca postasul suna luna aceasta de doua ori: o data pentru pensie, a doua oara pentru Ponta. Wall-Street arata lucrarile din Capitala care intind nervii soferilor la maximum. Hotnews prezinta harta intereselor politice in sanatate. Ziare. com publica povestile a trei kurzi din Romania despre ororile Satului Islamic in locurile natale. Iar Gazeta Sporturilor spune ca Galca este speriat de accidentarile din lot.

E obligatia ta sa ma iubesti, altfel nu stiu cine sunt. Da sau nu?

Cine crede ca celalalt apare si exista in viata sa ca sa ii umple golurile si sa ii aduca fericirea mult visata, traieste drama vietii sale. Cultura sociala in care traim proiecteaza asupra copiilor inca de mici.

MAGAZIN Cine sunt milenarii? 10 personalitati istorice care s-ar fi putut sa nu fi existat niciodata. De ce mor gandacii intotdeauna pe spate? Memoria lucrurilor care nu s-au petrecut niciodata. Cui mai apartine Luna? Alegerile si efectul de halou. De ce

Felul in care arati determina modul in care te percep oamenii. De ce? Pentru ca imaginea generala pe care ne-o facem despre cineva influenteaza felul in care percepem caracteristici specifice ale acestuia. Si aspectul fizic al unei persoane e un factor important in formarea impresiei generale. Altfel spus, vedem o persoana atractiva, ne formam o impresie generala pozitiva despre ea, apoi orice alta trasatura a ei o vedem tot intr-o lumina pozitiva. Fenomentul se numeste efectul de halou si ne face uneori sa apreciem eronat o persoana. Sau un candidat, ca tot vin alegerile. Tu faci eroarea asta cand votezi? In alta ordine de idei, o selectie de lecturi interesante gasiti mai jos. Lista completa aarticolelor o gasiti aici. Lectura placuta!.

Constantin Rotaru: Sunt singurul candidat care vrea un dialog sincer cu Rusia

Constantin Rotaru, candidatul Partidului Alternativa Socialista la alegerile prezidentiale, afirma deschis ca este pentru o relatie normala cu Rusia, in conditiile in care contracandidatii sai sunt orientati.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )