Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cine sunt liderii politici care nu l-au felicitat pe Joe Biden pentru victoria in alegerile din SUA

B1 B1,
Cine sunt liderii politici care nu l-au felicitat pe Joe Biden pentru victoria in alegerile din SUA

In contextul in care Joe Biden este asteptat sa castige alegerile prezidentiale din SUA multi lideri mondiali s-au grabit sa-l felicite pentru victoria sa. Dar nu toata lumea a fost atat de dornica sa. continuă pe B1

Ludovic Orban a dezvaluit cine sunt cu adevarat raspandacii de virus. De cine trebuie sa ne ferim

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de duminica despre modul in care infectia cu COVID-19 se raspandeste intre tineri. Acesta trage un semnal de alarma cu privire la modul in care elevii ajung sa se infecteze si sa transmita mai departe. Potrivit premierului, aceasta categorie de persoane nu iau COVID-19 de la scoala. Cum .

Liderii politici ii felicita pe Biden si Harris

Incep sa apara reactii din partea liderilor politici din intreaga lume la stirea ca Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale din SUA, transmite CNN.

Liderii politici ii felicita pe Biden si pe Harris

Incep sa apara reactii din partea liderilor politici din intreaga lume la stirea ca Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale din SUA, transmite CNN.

Cine sunt liderii care se lupta pentru functia de premier. Pe cine propune PSD

La startul campaniei electorale, cele mai mari sanse pentru a forma noul guvern le are liberalul Ludovic Orban, insa PSD isi mobilizeaza armata de partid cu promisiunea ca Sorin Grindeanu va fi noul prim-ministru, sustin surse politice pentru Adevarul. Dacian Ciolos si Victor Ponta sunt variante asumate oficial, insa cu sanse infime de a ajunge din nou la Palatul Victoria.

Cine sunt raspandacii, in opinia lui Orban: principalele motive pentru noile restrictii

Foarte multi romani sunt suparati in legatura cu noile restrictii care intra in vigoare de astazi, 9 noiembrie 2020. Premierul Ludovic Orban are cateva argumente. La fel ca in multe.

Politie, scandal si sange la sediul PSD. Cine este angajata pe care colegii au gasit-o dezbracata si automutilata. Marcel Ciolacu: A avut o depresie

Momente de tensiune la sediul PSD de pe strada Kiseleff, dupa ce o angajata a manifestat scene violente in incinta partidului. Femeia s-a prezentat la birou in pijamale, iar mai apoi a inceput sa sparga un geam. Imediat dupa evenimentul nefericit, politistii au intervenit pentru a o prelua. Angajata a avut o cadere nervoasa Potrivit .

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )