Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ciolacu: Nu PSD amana alegerile. Decizia este la Iohannis si la guvernul sau, in contextul gestionarii dezastruoase a pandemiei

Antena3 Antena3,
Ciolacu: Nu PSD amana alegerile. Decizia este la Iohannis si la guvernul sau, in contextul gestionarii dezastruoase a pandemiei

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a estimat, luni, ca daca alegerile parlamentare planificate pentru 6 decembrie vor fi amanate, decizia va fi luata de presedintele Iohannis si premierul Orban, in contextul agravarii pandemiei de coronavirus. continuă pe Antena3

De ce planul PSD de a amana alegerile parlamentare e in van. Cum il poate bloca Iohannis pe Ciolacu

Liderii PSD, prin interpusi, incearca sa impinga alegerile parlamentare pana in luna martie 2021, mizand pe erodarea PNL la guvernare pe fond de pandemie. insa presedintele Klaus Iohannis poate bloca legea prin care PSD cauta sa prelungeasca mandatul actualului Legislativ. Asadar, alegerile parlamentare vor avea loc pe data de 6 decembrie. De altfel, suntem in plin calendar electoral.

Orban, despre incercarea PSD de a amana alegerile parlamentare: Actualul parlament este dominat de un PSD la fel de retrograd, la fel de rupt de realitatile economice

Orice incercare de a prelungi mandatul actualului Parlament va genera consecinte negative pentru Romania, pentru ca acesta este dominat de PSD la fel de retrograd si la fel de inclinat sa faca rau Romaniei, spune premierul Ludovic Orban.

MARCEL CIOLACU: Nu PSD va fi cel care amana alegerile, ci Guvernul

Marcel Ciolacu, a declarat luni ca nu partidul pe care il conduce va fi cel care amana alegerile, ci Guvernul, din cauza gestionarii dezastruoase a pandemiei, scrie Agerpres.

Cad capete in PSD, dupa alegerile locale

Cad capete in PSD, dupa alegerile locale din 27 septembrie. Printre acestea, Marian Oprisan, Niculae Badalau si fostul premier Viorica Dancila.

Marcel Ciolacu: Daca se vor amana alegerile parlamentare, nu va fi din cauza PSD, ci a Guvernului Orban, care a gestionat dezastruos epidemia de coronavirus (VIDEO)

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca daca alegerile parlamentare vor fi amanate, asta se va intampla nu din cauza PSD, ci din cauza Guvernului PNL, care a gestionat catastrofal r.

Cine amana alegerile grabeste falimentul tarii

La Parlament s-a depus un proiect de lege pentru amanarea alegerilor pana la primavara. PSD, ALDE si ProRomania sunt clar tentate sa voteze asa ceva, din motive evidente. PNL si USR se vor opune din rasputeri din aceleasi motive. Lasand la o parte deznodamantul politic al unei asemenea propuneri, cel economic este unul cert si extrem de grav. Romania sta cu sabia lui Damocles deasupra capului, iar ea este tinuta de maner de catre agentiile de rating. Cele mai importante agentii de evaluare au aratat in repetate randuri ca decizia de majorare a pensiilor cu 40% ar conduce la downgrade imediat la categoria junk, cea nerecomandata pentru investitii.

Marcel Ciolacu (PSD): Noi suntem pregatiti si vom bate din nou PNL in alegerile parlamentare, cu toata campania facuta direct de la Cotroceni

Marcel Ciolacu sustine ca PSD este pregatit si va invinge din nou PNL in alegerile parlamentare, cu toata campania facuta direct de la Cotroceni. Cu toate acestea, spune el, daca situatia medicala.

Marcel Ciolacu: Nu vor fi candidati cu probleme penale pe listele PSD la alegerile parlamentare (VIDEO)

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca pe listele de candidati ale PSD pentru alegerile parlamentare nu se vor gasi persoane cu probleme penale. Totusi, el a tinut sa precizeze ca.

Cad capete in PSD dupa alegerile locale! Cine pleaca si cine ramane

Se ascut cutitele in PSD, dupa esecul de la locale. Marcel Ciolacu vrea sa profite de moment pentru a scapa de mai multi lideri incomozi din teritoriu.

Care sunt scorurile electorale ale PNL, aliantei USR-PLUS si PSD, dupa alegerile locale din 2020

Alegerile locale din 2020 au avut loc duminica, 27 septembrie. Dintre cei aproape 19 milioane de cetateni romani cu drept de vot, la urne s-au prezentat mai putin de jumatate, 46,02%, un procent chiar mai mic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )