Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cad capete in PSD, dupa alegerile locale

Antena3 Antena3,
Cad capete in PSD, dupa alegerile locale

Cad capete in PSD, dupa alegerile locale din 27 septembrie. Printre acestea, Marian Oprisan, Niculae Badalau si fostul premier Viorica Dancila. continuă pe Antena3

Care sunt scorurile electorale ale PNL, aliantei USR-PLUS si PSD, dupa alegerile locale din 2020

Alegerile locale din 2020 au avut loc duminica, 27 septembrie. Dintre cei aproape 19 milioane de cetateni romani cu drept de vot, la urne s-au prezentat mai putin de jumatate, 46,02%, un procent chiar mai mic.

Cad capete in PSD dupa alegerile locale! Cine pleaca si cine ramane

Se ascut cutitele in PSD, dupa esecul de la locale. Marcel Ciolacu vrea sa profite de moment pentru a scapa de mai multi lideri incomozi din teritoriu.

Audieri la SIIJ in legatura cu acuzatiile de frauda de la alegerile locale din Sectorul 1. Mai multe persoane au fost chemate, luni, la Sectia speciala

Mai multe persoane au fost chemate luni la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ), pentru a fi audiatein legatura cu acuzatiile de frauda de la alegerile locale din Sectorul 1, in co.

Gabriela Firea va depune plangere penala: Asteptam rezolutiile BEM si BEC. Sunt probe evidente ca alegerile locale din Capitala nu au fost organizate corect si legal

Gabriela Firea a anuntat ca,daca Biroul Electoral Central nu va da curs contestatiilor formulate de PSD, are de gandsa se adreseze Parchetului si sustine ca sunt probe evidente ca alegerile.

Prima mutare politica a PNL dupa alegerile locale. Orban vrea alianta cu Basescu

Biroul Politic National al PNL va aproba, luni, un proiect de colaborare cu PMP in consiliile judetene si locale, la nivel de tara, a anuntat, duminica, presedintele partidului, Ludovic Orban. Basescu, despre anuntul PNL privind alianta cu PMP la nivel local: Sa o faca doar unde le convine nu merge Avem incredere redusa in cuvantul lui Orban.

La SIIJ au loc audieri in legatura cu acuzatiile de frauda la alegerile locale din Sectorul 1

Mai multe persoane au fost chemate luni la Sectia pentru investigare a infractiunilor din Justitie SIIJ), pentru a fi audiate in legatura cu plangerea depusa de primarul in functie al Sectorului 1, Dan Tudorache, impotriva presedintelui Biroului Electoral al Sectorului 1 BES 1), procurorul Nicolae Sprincu, potrivit Agerpres.

Lideri de filiala din PSD ar putea fi indepartati din functie dupa rezultatul de la alegerile locale. Printre cei vizati se numara si Marian Oprisan (VIDEO)

Consiliul Politic National al PSD se reuneste, luni, si va decide cine mai ramane in functie ca lider de filiala, ca urmare a rezultatului obtinut la alegerile locale din 2020. Printre cei vizati de o.

Gutau, Antonie Solomon si alti 10 lideri de filiale au demisionat din Partidul Ecologist Roman, dupa rezultatele de la alegerile locale

Partidul Ecologist Roman a convocat astazi o sedinta, dupa rezultatele obtinute la alegerile locale din 27 septembrie 2020. intalnirea a avut ca obiectiv analizarea rezultatelor de dupa scrutin si s-a lasat.

Ofensiva PSD dupa alegeri: 1072;1082;1090;1080;1074;1085;1099;1077; 1084;1077;1088;1086;1087;1088;1080;1103;1090;1080;1103;

In confuzia de dupa aflarea rezultatelor in alegerile locale pe Bucuresti, PSD a parut un pic derutat, dar si-a revenit repede din pumni si a trecut la ofensiva. Vreo 24 ore Gabriela Firea s-a ascuns de public, dar s-a prins repede ca rafuiala din partid cu perdantii se poate amana si de data asta, cu conditia ca toti sa se alinieze in spatele trusturilor media si sa cante aria care trebuie. Trusturi, trebuie spus, bine hranite cu resurse publice chiar de guvernul PNL, in anul de pandemie 2020 mai mult decat oricand in trecut. Primaria Bucuresti nu se pune, banii aia veneau oricum.

PSD face curatenie in partid. Politicienii care vor fi dati afara intr-o actiune nemaivazuta

PSD face curatenie in partid. Ce politicieni vor fi dati afara din partid intr-o actiune nemaivazuta, vedeti un pic mai jos. PSD scapa de mai multi lideri din teritoriu dupa alegerile locale. Cine se afla pe lista neagra PSD trece la masuri extreme dupa esecul de la agelerile locale 2020. Astfel, Marcel Ciolacu considera ca .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )