Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cad capete in PSD dupa alegerile locale! Cine pleaca si cine ramane

Antena3 Antena3,
Cad capete in PSD dupa alegerile locale! Cine pleaca si cine ramane

Se ascut cutitele in PSD, dupa esecul de la locale. Marcel Ciolacu vrea sa profite de moment pentru a scapa de mai multi lideri incomozi din teritoriu. continuă pe Antena3

Care sunt scorurile electorale ale PNL, aliantei USR-PLUS si PSD, dupa alegerile locale din 2020

Alegerile locale din 2020 au avut loc duminica, 27 septembrie. Dintre cei aproape 19 milioane de cetateni romani cu drept de vot, la urne s-au prezentat mai putin de jumatate, 46,02%, un procent chiar mai mic.

Vesti proaste pentru Vulpita si Viorel Stegaru, dupa alegerile locale. Ce le-a facut primarul

Considerat polul saraciei in Europa, Vasluiul e cunoscut de romani ca fiind un judet cu oameni veseli, carora le place licoarea lui Bacchus, cu populatia asistata, copii singuri, elevi care abandoneaza scoala, sate goale, fara prea multi investitori, dar de aproape un an si cu staruri. Pe atat de iubite, pe atat de blamate, insa, .

Felix Stroe demisioneaza de la sefia companiei de apa RAJA, dupa 17 ani. Decizia vine pe fondul esecului inregistrat de PSD la alegerile locale din Constanta

Felix Stroe a demisionat din functia de director general al companiei de apa RAJA Constanta, dupa 17 ani. Presedintele PSD Constanta sustine ca vrea sa se odihneasca pentru ca a muncit din greu toata vi.

PSD face curatenie in partid. Politicienii care vor fi dati afara intr-o actiune nemaivazuta

PSD face curatenie in partid. Ce politicieni vor fi dati afara din partid intr-o actiune nemaivazuta, vedeti un pic mai jos. PSD scapa de mai multi lideri din teritoriu dupa alegerile locale. Cine se afla pe lista neagra PSD trece la masuri extreme dupa esecul de la agelerile locale 2020. Astfel, Marcel Ciolacu considera ca .

Ofensiva PSD dupa alegeri: 1072;1082;1090;1080;1074;1085;1099;1077; 1084;1077;1088;1086;1087;1088;1080;1103;1090;1080;1103;

In confuzia de dupa aflarea rezultatelor in alegerile locale pe Bucuresti, PSD a parut un pic derutat, dar si-a revenit repede din pumni si a trecut la ofensiva. Vreo 24 ore Gabriela Firea s-a ascuns de public, dar s-a prins repede ca rafuiala din partid cu perdantii se poate amana si de data asta, cu conditia ca toti sa se alinieze in spatele trusturilor media si sa cante aria care trebuie. Trusturi, trebuie spus, bine hranite cu resurse publice chiar de guvernul PNL, in anul de pandemie 2020 mai mult decat oricand in trecut. Primaria Bucuresti nu se pune, banii aia veneau oricum.

Gutau, Antonie Solomon si alti 10 lideri de filiale au demisionat din Partidul Ecologist Roman, dupa rezultatele de la alegerile locale

Partidul Ecologist Roman a convocat astazi o sedinta, dupa rezultatele obtinute la alegerile locale din 27 septembrie 2020. intalnirea a avut ca obiectiv analizarea rezultatelor de dupa scrutin si s-a lasat.

Frauda la alegerile locale 2020. Membri USR-PLUS ar fi umblat la sacii cu voturi, paziti de jandarmi

Desi existau suspiciunea de frauda a scrutinului de alegeri locale la Sectorul 1 al Capitalei, nu existau dovezi concrente, palpabile. De aseara, insa, aceste dovezi exista iar unele din persoanele implicate au fost si identificate. Frauda la alegerile locale 2020 La anuntarea datelor preliminare de catre BEC, la Sectorul 1 al Capitalei, Clotilde Armand iesea .

Gabriela Firea sustine ca alegerile locale trebuie repetate: Daca organizam noi scrutinul de o asemenea maniera penala, era toata lumea in strada

Gabriela Firea, inca Primar General al Capitalei, a sustinut, miercuri seara, ca alegerile locale trebuie repetate. Social-democrata a acuzat o frauda la vot, dand exemplul unor presupusi membri USR-PLUS, care ar.

Deputat USR, despre alegerile locale: Rezultatul, mediocru spre slab

Deputatul USR de Dolj Adrian Prisnel declara ca rezultatul formatiunii la alegerile locale este mediocru spre slab: Nu trebuie sa ne imbatam cu totii cu sampania victoriei celor de mai sus pentru ca scorul national este de doar 8. 89% fata de 8. 9% in decembrie 2016.

Marcel Vela: in urma neregulilor de la alegerile locale, politistii au deschis 279 de dosare penale

Ministrul Afacerilor interne, Marcel Vela a sustinut o declaratie de presa pe tema modul in care s-a desfasurat procesul electoral la alegerile locale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )