Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciolos ia atitudine impotriva stigmatizarii romilor! Care este metoda inedita prin care premierul a protestat (FOTO)

B1 B1,
Ciolos ia atitudine impotriva stigmatizarii romilor! Care este metoda inedita prin care premierul a protestat (FOTO)

Prim-ministrul Dacian Ciolos a luat parte la campania Consiliului Europei contra stigmatizarii romilor printr-o metoda inedita, potrivit adevarul. ro. O fotografie in care premierul a aparut intr-un. continuă pe B1

Mod inedit de protest al premierului Ciolos impotriva stigmatizarii romilor

Premierul Dacian Ciolos a imbracat un tricou al campaniei Consiliul Europei impotriva stigmatizarii romilor, intitulata Dosta!, adica Ajunge!. O fotografie in care Dacian Ciolos apare imbracat intr-un tricou cu mesajul Respect. Dosta! STOP Anti-Gypsyism a fost postata pe Facebook de Valeriu Nicolae.

Ciolos a imbracat un tricou al campaniei Dosta!, a Consiliului Europei, impotriva stigmatizarii romilor

Premierul Dacian Ciolos a imbracat un tricou al campaniei Consiliul Europei impotriva stigmatizarii romilor, intitulata Dosta!, adica Ajunge!, potrivit News. ro.

Cum a aparut premierul Dacian Ciolos. Imaginea care a impanzit internetul - FOTO

Premierul Dacian Ciolos a imbracat un tricou al campaniei Consiliul Europei impotriva stigmatizarii romilor, intitulata Dosta!, adica Ajunge!. O fotografie in care.

Parlamentul, iluminat in roz, cu ocazia Zilei Internationale de Lupta impotriva cancerului la san. Care este mesajul presedintelui (FOTO)

Palatul Parlamentului a fost iluminat in roz cu ocazia Zilei Internationale de Lupta impotriva cancerului la san, iar presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a postat pe pagina sa de Facebook o.

Robert Negoita, la DNA. Primarul sectorului 3, audiat in dosarul in care este cercetat pentru evaziune fiscala

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, s-a prezentat vineri la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul in care este cercetat pentru evaziune fiscala. La intrarea in DNA, el a declara.

Dacian Ciolos a publicat un printscreen de pe ecranul telefonului sau. Care este mesajul transmis de premier

Dacian Ciolos a postat pe pagina lui de Facebook, marti seara, un printscreen cu confirmarea donatiei facute in contul Cuminteniei Pamantului, raspunzand astfel unui indemn.

Delia, mai scumpa decat Rihanna: Pretul unui bilet ajunge la aproape 700 de lei. Care este explicatia cantaretei (VIDEO)

Delia se vinde scump. Pretul unui bilet la concertul din decembrie al artistei este mai mare decat la show-ul Rihannei, din vara. Potrivit Agentiei de Presa Monena, pretul biletelor va fi cuprins int.

Klaus Iohannis, despre scandalul in care este implicata Kovesi: Daca va dori sa vina sa imi prezinte punctul de vedere sunt deschis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat in cadrul unor declaratii date jurnalistilor ca in cazul in care Kovesi va vrea sa ii prezinte punctul sau de vedere, privind autodenuntatul lui.

Steaua si Astra viseaza la primele puncte in Europa League! Vezi care este PARIUL ZILEI de la STANLEYBET

E vremea revansei! Suporterii echipelor romanesti care ne reprezinta in acest an in Europa asteapta cu mare interes al doilea meci din grupele Europa League, dupa ce l-a debutul de acum doua.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )