Libnet.ro
UNICEF

15:00

Circa 85% din intreprinderile de stat din Republica Moldova nu functioneaza

Adevărul Adevărul,
Circa 85% din intreprinderile de stat din Republica Moldova nu functioneaza

Din totalul celor 1. 530 de intreprinderi de stat din Republica Moldova, 1. 289 nu activeaza, iar, din cele 241 care au activitati, circa o suta genereaza, an de an, doar pierderi, se constata intr-o analiza a Fiscului. continuă pe Adevărul

Republica Moldova va fi inghitita de Romania, daca va urma optiunea europeana

Republica Moldova va fi inghitita de tara noastra, daca va urma optiunea europeana, a anuntat, duminica, presedintele Comisiei de Politica Externa din Duma de Stat, Aleksei Puskov, citat de surse de presa de la Chisinau.

Oficial rus: Republica Moldova va fi inghitita de Romania daca va urma operatiunea europeana

Republica Moldova va fi inghitita de Romania daca va urma operatiunea europeana, a afirmat Aleksei Puskov, presedinteleComisiei de Politica Externa din Duma de Stat, Camera inferioara a.

Oficial rus: Romania va inghiti Republica Moldova.

Oficialul rus Aleksei Puskov considera ca Republica Moldova va fi inghitita de Romania daca va urma optiunea europeana, relateaza Mediafax. Optiunea europeana ar insemna un castig pentru o elita restransa, poporul nu castiga si nici nu pierde, iar ea va fi inghitita de Romania, a scris pe contul sau de Twitter Aleksei Puskov, presedintele Comisiei de Politica Externa din Duma de Stat, Camera inferioara a Parlamentului rus. Anterior, Puskov s-a remarcat cu alta apreciere, .

Scriitorii din Republica Moldova sprijina optiunea pro-europeana a poporului ucrainean

Centrul P. din Republica Moldova filiala Asociatiei Mondiale a Scriitorilor cu sediul la Londra isi exprima solidaritatea cu poporul ucrainean care manifesta in aceste zile la Kiev si in alte orase ale tarii in favoarea optiunii de integrare europeana. Printre cei care participa la Euromaidan se afla si multi scriitori, jurnalisti, oameni de creatie.

Site-ul rusesc de unde poate fi angajat un asasin si-a mutat resedinta in Republica Moldova

Politia rusa sustine ca a blocat accesul la site-ul zakazat-killera. com angajeaza-asasin. com), care oferea potentialilor clienti servicii precum distrugere fizica, luarea unei persoane in padure pentru discutii si aranjarea oaselor, informeaza RIA Novosti. Site-ul insa e inregistrat anonim printr-o companie chinezeasca si este gazduit in Republica Moldova.

Site-ul rusesc unde poate fi angajat un asasin si-a mutat resedinta in Republica Moldova

Politia rusa sustine ca a blocat accesul la site-ul zakazat-killera. com angajeaza-asasin. com), care oferea potentialilor clienti servicii precum distrugere fizica, luarea unei persoane in padure pentru discutii si aranjarea oaselor, informeaza RIA Novosti. Site-ul insa e inregistrat anonim printr-o companie chinezeasca si este gazduit in Republica Moldova.

Un finantator, interesat sa investeasca intr-o parcare pentru rulote in Republica Moldova

Pana in 2016, in Republica Moldova va exista cel putin o parcare pentru rulote. Termenul este prevazut in Planul de actiuni pentru implementarea Strategiei de dezvoltare a turismului Turism 2020. Un investitor privat s-a aratat interesat de proiect, ceea ce le face pe autoritati optimiste ca parcarea ar putea sa fie amenajata deja in anul viitor.

Unirea cu Republica Moldova - ersatz de proiect de tara

Intr-o aparitie recenta la TVR Traian Basescu a articulat cu subiect si predicat faptul ca proiectul national al Romaniei ar trebui sa fie unirea cu Republica Moldova.

Adrian Nastase: Parafarea Acordului de Asociere cu Republica Moldova este importanta

Importanta si implicatiile parafarii Acordului de Asociere dintre Republica Moldova si Uniunea Europeana au fost evidentiate luni de participantii la o conferinta consacrata summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius, potrivit surselor de presa.

Terminatorul vinificatiei moldovenesti pune iarasi la indoiala calitatea vinurilor din Republica Moldova

Ghennadi Oniscenko, ex-director al Serviciului Sanitar din Rusia, Rospotrebnadzor, iar in prezent consilier al premierului rus Dmitri Medvedev, a declarat ca vinurile moldovenesti vor reveni pe piata ruseasca dupa ce va fi rezolvata problema calitatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )