Libnet.ro
UNICEF

01:05

Circulatie intrerupta la metrou, din cauza unei defectiuni la o garnitura de tren

Antena3 Antena3,
Circulatie intrerupta la metrou, din cauza unei defectiuni la o garnitura de tren

Circulatia a fost intrerupta la metrou, vineri dimineata, timp de aproximativ 30 de minute din cauza unei defectiuni la o garnitura de tren, au declarat reprezentantii Metrorex. Defectiunea. continuă pe Antena3

Blocaj la metrou. Circulatie intrerupta, din cauza unei defectiuni la un tren

Circulatia garniturilor de metrou a fost intrerupta, vineri dimineata, timp de circa 30 de minute, in urma unei defectiuni produse la o garnitura de tren care se afla in statia Tineretului, ceea ce a dus la aglomerarea mai multor statii, potrivit.

Starea de sanatate a lui Pele, spitalizat din cauza unei infectii urinare, s-a inrautatit

Starea de sanatate a fostului fotbalist brazilian Pele 74 de ani), spitalizat din cauza unei infectii urinare, s-a inrautatit, fostul international brazilian fiind mutat intr-o unitate de terapie speciala, se arata, joi, intr-un comunicat al spitalului Albert Einstein din Sao Paulo, citat de AFP, potrivit Mediafax.

Venezuela: Cel putin 21 de detinuti aflati in greva foamei au murit din cauza unei intoxicatii cu medicamente

Cel putin 21 de detinuti aflati in greva foamei au murit, miercuri, in Venezuela, din cauza unei intoxicatii cu medicamente, a anuntat politia locala si un ONG, citate de AFP. Moartea a 13 detinuti precum.

MAE: Avertizare de calatorie in Grecia, pentru joi, din cauza grevei generale din tara

Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare de calatorie in Grecia, din cauza unei greve anuntate joi, conform unui comunicat remis redactiei.

eMAG e amendat in Bulgaria din cauza Black Friday 2013, dar poate avea castig de cauza

EMAG incheie o saptamana dificila. Dupa o pierdere de 260. 000 de euro in Romania, magazinul este amendat cu 380. 000 de euro in Bulgaria. O mare parte din cauza Black Friday 2013, potrivit bulgarilor. eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, activeaza si pe pietele din Bulgaria si Ungaria. in prima tara a incercat sa duca ideea Black Friday, dar se pare ca autoritatile de acolo nu au fost de acord cu promovarea pe care a facut-oeMAG evenimentului. Astfel, Consiliul [].

Rusia pierde 32 de miliarde euro anual din cauza sanctiunilor

Rusia ar urma sa piarda 32 de miliarde de euro 40 de miliarde de dolari) pe an din cauza sanctiunilor impuse de Occident pe fondul conflictului din Ucraina, estimeaza ministrul de finante de la Moscova, Anton Siluanov, care anticipeaza si un minus de pana la 80 de miliarde de euro din cauza scaderii pretului petrolului.

eMAG poate pierde bani din cauza Black Friday: Amenda de sute de mii de euro in Bulgaria

EMAG incheie o saptamana dificila. Dupa o pierdere de 260. 000 de euro in Romania, mai pierde inca 380. 000 de euro in Bulgaria mai ales din cauza Black Friday. eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, activeaza si pe pietele din Bulgaria si Ungaria. in prima tara a incercat sa duca ideea Black Friday, dar se pare ca autoritatile de acolo nu au fost de acord cu practicile eMAG. Astfel, Consiliul Concurentei CPC) din Bulgaria a sanctionat compania Dante International, [].

MAE: Avertizare de calatorie in Franta, din cauza vremii nefavorabile

Ministerul de Externe a emis o avertizare de calatorie in sudul Frantei, din cauza vremii nefavorabile, informeaza un comunicat al MAE, remis vineri redactiei. Avertizarea este valabila vineri si sambata.

Oierii au ramas cu 1 milion de oi nevandute din cauza bolii limbii albastre, pierzand 80 mil. euro

Peste un milion de ovine au fost refuzate la export in uiltimele doua luni din cauza bolii limbii albastre si sunt blocate in ferme din intreaga tara, oierii pierzand astfel mai mult de 80 de milioane de euro, potrivit Federatiei Crescatorilor de Ovine.

Oierii au pierdut 80 de milioane de euro din cauza bolii limbii albastre

Oierii au pierdut 80 de milioane de euro din cauza bolii limbii albastre care i-a impiedicat sa vanda aproximativ un milion de animale, acestea fiind refuzate la export in ultimele doua luni, a anuntat Federatia Crescatorilor de Ovine Romovis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )