Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cirstea a semnat condica si a iesit in primul tur la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
Cirstea a semnat condica si a iesit in primul tur la Wimbledon

Pana la urma George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a avut dreptate cand a spus despre Sorana Cirstea ca va face cel mai probabil un simplu act de prezenta la Wimbledon din cauza problemelor de sanatate pe care le-a acuzat in ultima perioada. continuă pe Online Sport

LIVE WIMBLEDON Simona Halep impotriva unei brazilience in primul tur la Wimbledon (marti, dupa ora 19:00)

Simona Halep intra marti, dupa ora 19:00, la turneul de la Wimbledon, in primul tur. Ea este favorita numarul 3 a turneului si o va intalni pe brazilianca Teliana Perreira Brazilia).

Live Text: Halep- Pereira, in primul tur la Wimbledon

Simona Halep debuteaza azi pe iarba de la Wimbleon. Adversara romancei este Teliana Pereira, din Brazilia. Cele doua jucatoare nu s-au mai intalnit niciodata pana acum, iar Halep este favorita- ocupa locul 3 mondial, fata de 88- locul ocupat de adversara ei in clasamentul WTA.

Live Text: Halep- Pereira, in primul tur la Wimbledon, dupa ora 19

Simona Halep debuteaza azi pe iarba de la Wimbleon. Adversara romancei este Teliana Pereira, din Brazilia. Cele doua jucatoare nu s-au mai intalnit niciodata pana acum, iar Halep este favorita- ocupa locul 3 mondial, fata de 88- locul ocupat de adversara ei in clasamentul WTA.

Wimbledon: Andreea Mitu, eliminata in primul tur

Andreea Mitu a fost eliminata de la Wimbledon , in primul tur. Mitu a pierdut cu 2-6, 1-6, meciul cu Agnieszka Radwanska.

Wimbledon: Victor Hanescu eliminat in primul tur al turneului de Grand Slam

Victor Hanescu a fost eliminat in primul tur al turneului de mare slem de la Wimbledon, de catre cehul Tomas Berdych, cap de serie numarul 6, cu scorul 6-7 5), 6-1, 6-4, 6-3.

Romanul Victor Hanescu a fost invins in primul tur al turneului de la Wimbledon

Victor Hanescu, locul 104 ATP, a fost eliminat, luni, din primul tur al turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Romanul a fost invins de cehulTomas Berdych, locul 6 ATP, cu scorul de 6-7 5),.

Hanescu pierde in primul tur la Wimbledon

Victor Hanescu a facut un meci bun contra cehului Tomas Berdych, luni, in prima zi a turneului de la Wimbledon, dar nu a fost suficient pentru a produce surpriza.

Wimbledon: Victor Hanescu, eliminat in primul tur de Tomas Berdych, in patru seturi

Victor Hanescu locul 104 in lume) a fost eliminat in primul tur al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, sportivul roman fiind invins de Tomas Berdych cap de serie numarul sase). A fost 6-75), 6-1, 6-4, 6-3 pentru jucatorul din Cehia.

Monica Niculescu, eliminata in primul tur la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 65 WTA, a ratat, luni, calificarea in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Niculescu a fost invinsa, in runda inaugurala, cu scorul de.

Wimbledon: Monica Niculescu, eliminata in primul tur/ Partida Andreea Mitu- Radwanska a fost suspendata

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 65 WTA, a ratat, luni, calificarea in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Partida dintre Andreea Mitu 214 WTA) si Agnieszka Radwanska a fost suspendata din cauza ploii la 4-2 pentru poloneza in primul set. Partida va fi reluata marti. Tot marti va debuta si Simona Halep impotriva braziliencei Teliana Pereira 91 WTA).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )