Libnet.ro
UNICEF

23:30

O cladire din New York a explodat si s-a prabusit.

România Liberă România Liberă,
O cladire din New York a explodat si s-a prabusit.

O cladire din New York s-a prabusit, miercuri, in urma unei explozii produse in cartierul East Harlem, provocand un incendiu si un nor de fum imens, informeaza Mediafax. A avut loc o explozie si o cladire s-a prabusit, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al politiei din New York, fara alte precizari. continuă pe România Liberă

VIDEO. O cladire din New York a explodat si s-a prabusit.

O cladire din New York s-a prabusit, miercuri, in urma unei explozii produse in cartierul East Harlem, provocand un incendiu si un nor de fum imens, informeaza Mediafax. A avut loc o explozie si o cladire s-a prabusit, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al politiei din New York, fara alte precizari.

Doi morti si 20 de raniti in urma EXPLOZIEI din New York. O cladire din Manhattan s-a PRABUSIT

UPDATE - Doua persoane au murit si 20 au fost ranite dupa explozia din New York, arata cel mai recent bilant publicat de presa internationala. UPDATE - O persoana a murit si alte 16 au fost ranite in urm.

Bursa din New York termina pe rosu, dupa ce s-a lovit de praguri de rezistenta

Bursa din New York a terminat in scadere marti, investitorii preferand prudenta, in lipsa unor elemente care sa-i incite sa investeasca spre noi recorduri: Dow Jones a pierdut 0,41% iar Nasdaq 0,63%, scrie AFP.

Un mort si 16 raniti in urma EXPLOZIEI din New York. O cladire din Manhattan s-a PRABUSIT

UPDATE - O persoana a murit si alte 16 au fost ranite in urma exploziei unei cladiri, miercuri, in cartierul East Harlem din Manhattan, New York, au anuntat autoritatile, citate de CNN.

Explozie la o cladire din New York

Trecatorii care se aflau langa intersectia dintre Park Avenue si East 116 au auzit zgomotul puternic al unei explozii care s-a produs la o cladire din apropiere, zgomot urmat de prabusirea imobilului. Incidentul a ranit cel putin 11 oameni.

New York: O cladire s-a prabusit in Manhattan, in urma unei explozii. O persoana a decedat

UPDATE 17:44 O persoana a murit si alte 16 au fost ranite in urma exploziei unei cladiri, miercuri, in cartierul East Harlem din New York, au anuntat autoritatile, citate de CNN. UPDATE 17:05 Numarul.

Panica in New York: doua cladiri s-au prabusit in Manhattan

Doua cladiri din New York s-au prabusit in urma unei explozii produse in cartierul East Harlem din Manhattan. Cauzele exploziei nu sunt inca stiute, iar autoritatile sustin ca exista cel putin 11 raniti, potrivit New York Daily News .

Iata-i din nou impreuna! Jennifer Aniston si Justin Theroux, pranz romantic la New York!

Toata lumea a tras concluzia ca Jennifer Aniston si Justin Theroux s-au despartit dupa vacanta lor din Mexic de la finalul anului, insa se pare ca celebrul cuplu inca se mai iubeste. Cei doi au fost vazuti zilele trecute luand pranzul intr-un restaurant din New York.

EXPLOZIE in New York. O cladire din Manhattan s-a PRABUSIT. 11 persoane ranite

Cel putin 11 persoane au fost ranite dupa ce o cladire s-a prabusit in urma unei explozii ce a avut loc la New York. Conform primelor informatii, explozia a avut loc in Manhattan, unde echipele de salvare .

New York: O cladire s-a prabusit in Manhattan, in urma unei explozii

O cladire s-a prabusit in cartierul newyorkez Manhattan, miercuri dimineata, in urma unei explozii care a afectat mai multe cladiri din zona, anunta NBC. Departamentul pentru Situatii de Urgenta din New.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )