Libnet.ro
UNICEF

16:30

Clasamentul WTA: Simona Halep, la 21 de puncte distanta de locul 4; Maria Sharapova a urcat pe 7

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep, la 21 de puncte distanta de locul 4; Maria Sharapova a urcat pe 7

Simona Halep a ramas pe locul 5 in clasamentul WTA, jucatoarea din Romania acumuland 5. 340 de puncte. Simona se afla la doar 21 de puncte distanta de Victoria Azarenka, sportiva aflata pe pozitia a patra. Lider mondial se mentine Serena Williams 11. 590 puncte). continuă pe Hotnews

Halep se mentine pe locul 5 in clasamentul WTA

Simona Halep ocupa in continuare locul 5 in clasamentul WTA actualizat dupa turneul de la Madrid, unde jucatoarea noastra a disputat finala contra Mariei Sarapova.

LIVETEXT Simona Halep - Ana Ivanovici, duelul pentru un loc in semifinalele turneului de la Madrid

Simona Halep 5 WTA) o infrunta incepand cu ora 16. 00 pe Ana Ivanovici 12 WTA) in sferturile de finala ale turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac. Daca va invinge, romanca o va intalni in semifinale pe Kvitova 6 WTA), calificata dupa retragerea din competitie a Serenei Williams 1 WTA).

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid, unde se va duela cu Petra Kvitova

Simona Halep 5 WTA) a invins-o pe Ana Ivanovici 12 WTA) in meciul disputat vineri si s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac. in aceasta faza, romanca o va intalni pe Petra Kvitova 6 WTA), calificata dupa retragerea din competitie a Serenei Williams 1 WTA).

Simona Halep, laudata de jurnalistii englezi pentru evolutia de la Madrid

Finalista in turneul de la Madrid, Simona Halep este nevoita sa lase in urma competitia spaniola si sa se pregateasca de Openul Italiei, in cadrul careia este cotata cu a patra sansa la castigarea trofeului. Totusi, jucatoarea noastra a cules laudele comentatorilor sportivi britanici, pentru evolutia din meciul cu Maria Sarapova.

Simona Halep: Meciul din semifinale cu Kvitova va fi greu, dar voi lupta pentru sansa mea

Simona Halep se asteapta la un meci dificil cu cehoaica Petra Kvitova, in semifinalele turneului de la Madrid, unde s-a calificat dupa victoria de vineri impotriva Anei Ivanovic. Semifinala cu Petra Kvitova va fi.

WTA Roma: Simona Halep a aflat pe cine va intalni in turul doi

Simona Halep va fi cap de serie numarul patru la turneul Premier 5 de la Roma, sportiva din Romania urmand sa intre in competitie direct in turul doi. Halep are de aparat 350 de puncte, dupa ce anul trecut a ajuns pana in semifinale a fost invinsa de Serena Williams).

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, a fost invinsa, duminica, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, de sportiva rusa Maria Sarapova, locul 9 WTA si cap de serie numarul 8, in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, a fost invinsa, duminica, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, de sportiva rusa Maria Sarapova, locul 9 WTA si cap de serie numarul 8, in final.

Simona Halep, in cea mai recenta postare de pe blog: Daca mi s-ar fi spus ca intr-un an ajung pe locul cinci, nu as fi crezut

Simona Halep are un blog complex pe site-ul WTA, alimentat de parcursul excelent pe care il are in turneul de la Madrid, unde s-a calificat in finala, urmand sa o intalneasca duminica pe Maria Sarapova.

Madrid Masters: Simona Halep s-a calificat in semifinale

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 5 WTA, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a trecut in sferturile de finala, cu scorul de 6-2, 6-2, de sportiva sarba Ana Ivanovici, favorita numarul 11 si locul 12 WTA, transmite Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )