Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVETEXT Simona Halep - Ana Ivanovici, duelul pentru un loc in semifinalele turneului de la Madrid

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Simona Halep - Ana Ivanovici, duelul pentru un loc in semifinalele turneului de la Madrid

Simona Halep 5 WTA) o infrunta incepand cu ora 16. 00 pe Ana Ivanovici 12 WTA) in sferturile de finala ale turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac. Daca va invinge, romanca o va intalni in semifinale pe Kvitova 6 WTA), calificata dupa retragerea din competitie a Serenei Williams 1 WTA). continuă pe Adevărul

Simona Halep - Ana Ivanovici se joaca de la ora 16.00. E impresionant sa fiu sustinuta de atatia romani

Simona Halep va juca astazi impotriva Anei Ivanovici, in sferturile de finala ale Mastersului de la Madrid. Partida incepe la ora 16. 00 DolceSport).

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid, unde se va duela cu Petra Kvitova

Simona Halep 5 WTA) a invins-o pe Ana Ivanovici 12 WTA) in meciul disputat vineri si s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac. in aceasta faza, romanca o va intalni pe Petra Kvitova 6 WTA), calificata dupa retragerea din competitie a Serenei Williams 1 WTA).

Simona Halep a devenit ambasador global pentru adidas

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, a devenit ambasador oficial global al producatorului de echipament sportiv adidas, a anuntat compania germana pe site-ul oficial, scrie Mediafax .

Simona Halep, in semifinalele turneului de la Madrid. A batut-o pe Ana Ivanovici cu 6-2, 6-2

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid dupa ce a invins-o azi cu 6-2, 6-2, pe Ana Ivanovici, favorita numarul 11 a turneului. Halep a inceput mai slab jocul, care a durat aproximativ o ora. Ivanovici s-a desprins la 2-0, dar romanca a revenit in joc. A profitat de greselile nefortate ale adversarei sale si a dominat patida castigand consecutiv urmatoarele sase ghemuri, castigand setul cu 6-2.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 5 WTA, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a trecut in sferturile de finala, cu scorul de 6-2, 6-2, de sportiva sarba Ana Ivanovici,.

Madrid Masters: Simona Halep s-a calificat in semifinale

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 5 WTA, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a trecut in sferturile de finala, cu scorul de 6-2, 6-2, de sportiva sarba Ana Ivanovici, favorita numarul 11 si locul 12 WTA, transmite Mediafax.

Simona Halep a invins-o pe Ana Ivanovic si s-a calificat in semifinale la Madrid

Simona Halep a invins-o pe Ana Ivanovic si s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid, revansandu-se astfel pentru infrangerea suferita in fata aceleiasi jucatoare in Fed Cup. Favorita numarul 4.

LIVE MADRID Simona Halep vs. Ana Ivanovic, in sferturi (azi, 16:00)

Simona Halep joaca vineri de la ora 16:00 in sferturile de finala de la turneul de la Madrid, la o zi dupa victoria din optimi.

LIVE MADRID Simona Halep vs. Ana Ivanovic, in sferturi (azi, 15:00)

Simona Halep joaca vineri de la ora 15:00 in sferturile de finala de la turneul de la Madrid, la o zi dupa victoria din optimi.

Simona Halep: Semifinala cu Kvitova va fi un meci greu, dar o sa lupt pentru sansa mea

Jucatoarea Simona Halep a declarat, vineri, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Madrid, ca pe zi ce trece joaca tot mai bine si capata incredere, mentionand ca urmatorul ei meci, cu Petra Kvitova, va fi unul dificil, dar la care va lupta pentru sansa sa, informeaza Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )