Libnet.ro
UNICEF

19:45

Simona Halep, in cea mai recenta postare de pe blog: Daca mi s-ar fi spus ca intr-un an ajung pe locul cinci, nu as fi crezut

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, in cea mai recenta postare de pe blog: Daca mi s-ar fi spus ca intr-un an ajung pe locul cinci, nu as fi crezut

Simona Halep are un blog complex pe site-ul WTA, alimentat de parcursul excelent pe care il are in turneul de la Madrid, unde s-a calificat in finala, urmand sa o intalneasca duminica pe Maria Sarapova. continuă pe Adevărul

Simona Halep, in cea mai mare finala a carierei: Voi lupta pentru fiecare punct

Simona Halep a declarat sambata, dupa ce a castigat semifinala de la Madrid si a facut pasul in finala ca este gata sa joace in cea mai mare finala a carierei, live pe onlinesport. ro duminica, dupa ora 20:15, contra Mariei Sharapova.

LIVETEXT Simona Halep - Ana Ivanovici, duelul pentru un loc in semifinalele turneului de la Madrid

Simona Halep 5 WTA) o infrunta incepand cu ora 16. 00 pe Ana Ivanovici 12 WTA) in sferturile de finala ale turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac. Daca va invinge, romanca o va intalni in semifinale pe Kvitova 6 WTA), calificata dupa retragerea din competitie a Serenei Williams 1 WTA).

LIVE Finala Madrid, Simona Halep contra Maria Sharapova , jucatoarea pe care nu a invins-o niciodata

Simona Halep joaca astazi finala turneului de tenis de la Madrid, cu Maria Sharapova. Amanunte live, mai jos.

LIVE Finala Madrid, Simona Halep contra Maria Sharapova , jucatoarea pe care nu a invins-o niciodata (azi, 17:30)

Simona Halep joaca astazi finala turneului de tenis de la Madrid, cu Maria Sharapova. Amanunte live, mai jos. INFO: Ne cerem scuze pentru eroarea de ieri cand am anuntat ora finalei ca 20:15, site-ul WTA a anuntat gresit initial ora de start si am preluat si noi de la ei.

Simona Halep S-A CALIFICAT iN FINALA turneului de la Madrid

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o pe Petra Kvitova cu scorul de6-7, 6-3, 6-2. Jucatoarea romana a mai intalnit-o anterior pe Kvitova o singura data, in.

Simona Halep: Semifinala cu Kvitova va fi un meci greu, dar o sa lupt pentru sansa mea

Jucatoarea Simona Halep a declarat, vineri, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Madrid, ca pe zi ce trece joaca tot mai bine si capata incredere, mentionand ca urmatorul ei meci, cu Petra Kvitova, va fi unul dificil, dar la care va lupta pentru sansa sa, informeaza Mediafax.

Simona Halep, in semifinalele turneului de la Madrid. A batut-o pe Ana Ivanovici cu 6-2, 6-2

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid dupa ce a invins-o azi cu 6-2, 6-2, pe Ana Ivanovici, favorita numarul 11 a turneului. Halep a inceput mai slab jocul, care a durat aproximativ o ora. Ivanovici s-a desprins la 2-0, dar romanca a revenit in joc. A profitat de greselile nefortate ale adversarei sale si a dominat patida castigand consecutiv urmatoarele sase ghemuri, castigand setul cu 6-2.

Simona Halep - Petra Kvitova 6-7, 6-3, 6-2/ Simona Halep s-a calificat in finala Madrid Masters

Simona Halep s-a calificat, sambata, in finala Mastersului de la Madrid, jucatoarea din Romania invingand-o in trei seturi, scor 6-74), 6-3, 6-2, pe Petra Kvitova cap de serie numarul cinci). Favorita numarul patru, Halep a revenit senzational dupa ce a pierdut primul set, iar in al doilea a fost condusa cu 3-1. Turneul Premier Mandatory de la Madrid este dotat cu premii de 3. 405 euro.

Simona Halep a fost invinsa de Maria Sarapova in finala turneului de la Madrid

Simona Halep a fost invinsa, duminica, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, de sportiva rusa Maria Sarapova, in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Halep a inceput in forta.

GAME cu GAME Finala de la Madrid, Simona Halep contra Maria Sharapova , jucatoarea pe care nu a invins-o niciodata

Simona Halep a jucatastazi finala turneului de tenis de la Madrid, cu Maria Sharapova. Tot ce s-a intamplat in meciul dintre Halep si Sharapova.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )