Libnet.ro
UNICEF

14:15

WTA Roma: Simona Halep a aflat pe cine va intalni in turul doi

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Simona Halep a aflat pe cine va intalni in turul doi

Simona Halep va fi cap de serie numarul patru la turneul Premier 5 de la Roma, sportiva din Romania urmand sa intre in competitie direct in turul doi. Halep are de aparat 350 de puncte, dupa ce anul trecut a ajuns pana in semifinale a fost invinsa de Serena Williams). continuă pe Hotnews

LIVE WTA Roma, Sorana Cirstea in turul 1 (marti, 12:00)

Sorana Cirstea joaca marti in primul tur de la turneul de la Roma, pe zgura italiana in care Simona Halep va intra in turul 2.

Madrid Masters: Simona Halep o va intalni in finala pe Maria Sharapova

Simona Halep se va duela in finala Madrid Masters cu Maria Sharapova, jucatoarea din Rusia trecand in semifinale de Agnieszka Radwanska, din Polonia, scor 6-1, 6-4.

LIVETEXT Simona Halep - Ana Ivanovici, duelul pentru un loc in semifinalele turneului de la Madrid

Simona Halep 5 WTA) o infrunta incepand cu ora 16. 00 pe Ana Ivanovici 12 WTA) in sferturile de finala ale turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac. Daca va invinge, romanca o va intalni in semifinale pe Kvitova 6 WTA), calificata dupa retragerea din competitie a Serenei Williams 1 WTA).

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid, unde se va duela cu Petra Kvitova

Simona Halep 5 WTA) a invins-o pe Ana Ivanovici 12 WTA) in meciul disputat vineri si s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac. in aceasta faza, romanca o va intalni pe Petra Kvitova 6 WTA), calificata dupa retragerea din competitie a Serenei Williams 1 WTA).

Simona Halep deschide la Roma cu Madison Keys

Simona Halep a aflat luni dupa-masa adversara pe care o va avea in debutul sau la turneul din aceasta saptamana, de la Roma.

Clasamentul WTA: Simona Halep, la 21 de puncte distanta de locul 4; Maria Sharapova a urcat pe 7

Simona Halep a ramas pe locul 5 in clasamentul WTA, jucatoarea din Romania acumuland 5. 340 de puncte. Simona se afla la doar 21 de puncte distanta de Victoria Azarenka, sportiva aflata pe pozitia a patra. Lider mondial se mentine Serena Williams 11. 590 puncte).

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, a fost invinsa, duminica, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, de sportiva rusa Maria Sarapova, locul 9 WTA si cap de serie numarul 8, in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, a fost invinsa, duminica, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, de sportiva rusa Maria Sarapova, locul 9 WTA si cap de serie numarul 8, in final.

LIVETEXT Simona Halep vs. Maria Sarapova, in lupta pentru cucerirea trofeului de la Madrid: romanca ia primul set!

Simona Halep 5 WTA) o infrunta duminica pe Maria Sarapova 9 WTA), in ultimul act al turneului de la Madrid. Partida incepe la 17. 30 si este disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Simona Halep a pierdut trofeul de la Madrid in setul decisiv, dupa o revenire spectaculoasa a Mariei Sarapova

Simona Halep 5 WTA) a disputat duminica finala turneului de la Madrid impotriva Mariei Sarapova 9 WTA), rusoaica invingand cu 2-1 la seturi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )