Libnet.ro
UNICEF

22:46

Claudiu Manda, dupa audierea fostului sef al ANI, Horia Georgescu: Consideram ca domnul Maior ne-a mintit

Antena3 Antena3,
Claudiu Manda, dupa audierea fostului sef al ANI, Horia Georgescu: Consideram ca domnul Maior ne-a mintit

Presedintele Comisiei de control a SRI, Claudiu Manda, a declarat joi, dupa audierea lui Horia Georgescu, fostul sef al ANI, ca George Maior a mintit la audieri, atunci cand a spus ca il cunoaste vag pe. continuă pe Antena3

Manda: Consideram ca Maior ne-a mintit cand a spus ca il cunostea vag pe Georgescu. O sa il invitam de urgenta

Presedintele Comisiei de control al SRI, Claudiu Manda, a declarat joi, dupa audierea fostului sef al ANI Horia Georgescu, ca s-a ajuns la concluzia ca George Maior a mintit la audieri cand a sustinut ca il cunoaste vag pe acesta. Manda a spus ca i se va cere lui George Maior sa vina de urgenta la comisie pentru a discuta.

Claudiu Manda anunta noi audieri la Comisia SRI. Horia Georgescu, fostul sef ANI, e pe lista

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de control parlamentar al SRI, a anuntat ca joi urmeaza sa fie audiat fostul sef al ANI, Horia Georgescu. Maine joi - n. r. ) dimineata, la ora 11. 00, o sa avem.

Florian Coldea baga zazanie in PSD! Liviu Dragnea si Claudiu Manda isi arunca replici dure dupa audierea generalului SRI

Audierea generalului Florian Coldea starneste scandal in PSD. Seful partidului, Liviu Dragnea, l-a certat public pe seful comsiiei SRI din Parlament, Claudiu Manda, pentru modul in care a fost facuta audierea.

Claudiu Manda: in Comisia SRI se va discuta despre banii pe care Sebastian Ghita sustine ca i-a dat Codrutei Kovesi ca sa-si cumpere o masina

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de control al activitatii SRI a declarat ca in cadrul organismului pe care il conduce se va discuta si despre afirmatiile lui Sebastian Ghita, potrivit carora fostul.

Horia Georgescu: Sunt convins ca am fost folosit. Fostul sef ANI vorbeste despre o conspiratie care a dus la arestarea sa (VIDEO)

Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, a declarat joi seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician ca este de parere ca a fost folosit in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )