Libnet.ro
UNICEF

07:15

Clipe de groaza la un mall din Piatra Neamt: Nu vrem sa murim ca la Colectiv!

Antena3 Antena3,
Clipe de groaza la un mall din Piatra Neamt: Nu vrem sa murim ca la Colectiv!

A fost panica aseara intr-un mall din Piatra Neamt, la un concert Carlas Dreams. 20 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, iar patru dintre ele au ajuns la spital, dupa ce au lesinat i. continuă pe Antena3

Clipe de groaza la un mall din Piatra Neamt: Nu vrem sa murim ca la Colectiv!. Trupa Carlas Dreams a oprit concertul

A fost panica aseara intr-un mall din Piatra Neamt, la un concert Carlas Dreams. 20 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, iar patru dintre ele au ajuns la spital, dupa ce au lesinat i.

Mall-ul din Piatra Neamt nu a solicitat autorizatie pentru concertul Carla's Dream si risca sa fie inchis

Reprezentantii Galleria Mall nu au solicitat Primariei Piatra Neamt autorizatie pentru concertul Carla's Dream de vineri seara, oprit dupa ce oamenii au inceput sa lesine din cauza caldurii, a declarat, sambata, pentru Agerpres, primarul interimar Dragos Chitic. Ancheta declansata de autoritati poate duce chiar la inchiderea mall-ului, spune primarul interimar al orasului. Potrivit autoritatilor, mall-ul avea autorizatie ISU ca spatiu comercial, nu pentru organizarea de concerte.

Dosar penal pentru vatamare corporala, deschis dupa incidentele de la concertul Carla`s Dreams din Piatra Neamt

Un dosar penal a fost deschis in urma incidentelor care au avut loc la concertul pe care trupa Carla`s Dreams l-a sustinut vineri seara intr-un centru comercial din Piatra Neamt, informeaza B1.

Trupa Carlas Dreams a oprit concertul de la Piatra Neamt, dupa ce noua spectatori au avut nevoie de asistenta medicala din cauza temperaturii ridicate din sala de concert

Concertul pe care trupa Carlas Dreams din Republica Moldova il sustinea, vineri seara, la Mall Galeria din Piatra Neamt a fost intrerupt, membrii formatiei anuntand pe Facebook ca mai multor persoane, inclusiv copii, li s-a facut rau din cauza temperaturii imposibil de suportat. ISU Neamt a confirmat ulterior ca noua persoane au necesitat asistenta medicala din cauza temperaturii ridicate.

Trupa Carlas Dreams a oprit concertul de la Piatra Neamt, dupa ce 9 spectatori au avut nevoie de asistenta medicala din cauza temperaturii ridicate din sala

Concertul pe care trupa Carlas Dreams din Republica Moldova il sustinea, vineri seara, la Mall Galeria din Piatra Neamt a fost intrerupt, membrii formatiei anuntand pe Facebook ca mai multor persoane, inclusiv copii, li s-a facut rau din cauza temperaturii imposibil de suportat. ISU Neamt a confirmat ulterior ca noua persoane au necesitat asistenta medicala din cauza temperaturii ridicate din cladire.

VIDEO Momentul in care Carla's Dreams opreste concertul de la Piatra Neamt: Nu mai cantam, sincer, e prea cald. Va rog frumos, fara sa va impingeti, sa mergem spre iesire!

Imagini cu momentul in care trupa Carla's Dreams opreste concertul de vineri seara, din mall-ul din Piatra Neamt, au aparut pe internet. Baieti iesim, serios, noi nu mai cantam. Nu se poate. Sincer, e prea cald. Conditii de concert aici nu-s, nici pentru noi, nici pentru voi. Mai ales pentru voi si mai ales ca s-a incalzit. Nu se mai poate, noi am incercat, dar nu. Va rog frumos, fara sa va impingeti, hai sa mergem spre iesire! Va rog frumos!, le-a spus solistul trupei din Chisinau celor din public.

ISU Neamt, dupa ce 9 spectatori au lesinat la concertul Carla's Dreams dintr-un mall: Numar foarte mare de persoane intr-un spatiu foarte mic

9 persoane care asistau vineri seara la un concert la Piatra Neamt al trupei Carla's Dreams au avut nevoie de asistenta medicala dupa ce li s-a facut rau, 4 dintre acestea fiind transportate la spital, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Neamt, citat de Mediafax. Concertul a avut loc intr-un mall din Piatra Neamt, iar din declaratiile reprezentantilor ISU reiese ca era un numar foarte mare de persoane intr-un spatiu foarte mic. Romania nu a invatat nimic din tragedia Colectiv. Sa raspunda cei de la Piatra Neamt ca au inghesuit atatia oameni intr-un mall!, a comentat cineva pe pagina de Facebook a trupei.

Incidente la concertul Carla`s Dreams de la Piatra Neamt: Nu, nu mai continuam. Concertul e gata aici! Nu vrem necazuri, nu vrem al doilea Colectiv! (FOTO)

Incidente la concertul sustinut la Piatra Neamt de trupa Carla`s Dreams. Spectacolul a fost intrerupt din cauza conditiilor, aerul devenind irespirabil in centrul comercial in care avea loc.

Centrul comercial din Piatra Neamt nu avea autorizatie pentru concertul Carlas Dreams

Reprezentantii Galleria Mall nu au solicitat Primariei Piatra Neamt autorizatie pentru concertul Carla's Dream, a declarat, sambata, primarul interimar Dragos Chitic, intr-o.

Promisiuni electorale la Piatra Neamt: transport gratuit cu troleibuzul, cardul cetateanului, universitate de stat

Mare parte din promisiunile electorale ale candidatilor la primarie au inceput sa fie lansate la Piatra Neamt inainte de startul oficial al campaniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )