Libnet.ro
UNICEF

08:30

Clipul zilei: Cea mai infioratoare farsa facuta vreodata?

Hotnews Hotnews,
 Clipul zilei: Cea mai infioratoare farsa facuta vreodata?

Clipul zilei: Cea mai infioratoare farsa facuta vreodata?. continuă pe Hotnews

Cea mai TARE GLUMA spusa vreodata de Traian Basescu: M-am mutat la Scrovistea din BUN SIMT. Sunt un om de bun simt

Traian Basescu vorbeste de bun simt cand face declaratii despre mutarea sa la Scrovistea. Spune ca, de fapt, ocupa un spatiu modest in cel mai mare domeniu al statului din Romania si ca la Scrovistea e bine.

Cea mai varstnica persoana din lume acum este o americanca

Japoneza Misao Okawa, cea mai varstnica persoana din lume, a murit la doar cateva saptamani de la implinirea a 117 ani. Inima sa a cedat, dupa mai multe zile in care batrana nu a mancat mai nimic, au.

Marko Attila: A fost cea mai grea decizie a vietii mele sa demisionez din functia de deputat

Marko Attila, in cazul caruia Camera Deputatilor a amanat miercuri discutarea raportului privind cererea de incuviintare a arestarii preventive, scrie, pe Facebook, ca a fost cea mai grea decizie a vietii sale.

Marko Attila: A fost cea mai grea decizie a vietii mele sa demisionez din functia de deputat

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, Marko Attila, pentru care Camera Deputatilor a amanat discutarea raportului privind cererea de incuviintare a arestarii preventive pana cand cererea de demisie a acestuia din Parlament va fi depusa in original, a anuntat ca decizia de a demisiona din functia de deputat a fost cea mai grea decizie a vietii sale.

A murit cea mai batrana persoana din lume. Misao Okawa avea 117 ani

Japoneza Misao Okawa, care detinea titlul de cea mai batrana persoana din lume, a murit miercuri, la mai putin de o luna dupa ce sarbatorise implinirea varstei de 117 ani, informeaza lemonde. fr.

A murit cea mai batrana persoana din lume. Ce varsta avea

Japoneza Misao Okawa, care detinea titlul de cea mai batrana persoana din lume, a murit miercuri, la mai putin de o luna dupa ce sarbatorise aniversarea de 117 ani.

Cea mai scurta eclipsa totala de Luna a secolului. Aici puteti vedea live fenomenul

Sambata va avea loc cea mai scurta eclipsa totala de Luna a secolului, anunta expertii de la NASA. Amatorii de fenomene astronomice vor avea doar 5 minute la dispozitie ca sa admire asa-numita Luna.

Cea mai scurta eclipsa totala de luna a secolului

Sambata va avea loc cea mai scurta eclipsa totala de luna a secolului, anunta expertii de la NASA. Amatorii de fenomene astronomice vor avea doar 5 minute la dispozitie ca sa admire asa-numita luna.

Cea mai varstnica persoana din lume a MURIT la 117 ani

Japoneza Misao Okawa, cea mai varstnica persoana din lume, a murit la doar cateva saptamani de la implinirea a 117 ani. Inima sa a cedat, dupa mai multe zile in care batrana nu a mancat mai nimic, au spus ang.

Klaus Iohannis: Modul in care Parlamentul raspunde la cererile justitiei, cea mai mare nemultumire (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in conferinta de presa cu ocazia a 100 de zile de la preluarea mandatului, ca cea mai mare nemultumire a sa in aceasta perioada si cea mai mare restanta o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )