Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cea mai TARE GLUMA spusa vreodata de Traian Basescu: M-am mutat la Scrovistea din BUN SIMT. Sunt un om de bun simt

Antena3 Antena3,
Cea mai TARE GLUMA spusa vreodata de Traian Basescu: M-am mutat la Scrovistea din BUN SIMT. Sunt un om de bun simt

Traian Basescu vorbeste de bun simt cand face declaratii despre mutarea sa la Scrovistea. Spune ca, de fapt, ocupa un spatiu modest in cel mai mare domeniu al statului din Romania si ca la Scrovistea e bine. continuă pe Antena3

Clipul zilei: Cea mai infioratoare farsa facuta vreodata?

Traian Basescu, trimis la scoala sa invete gramatica dupa ce a scris incorect un verb uzual

Traian Basescu l-a atacat pe actualul presedinte pe Facebook. A vrut sa ii arate ca a postat mai putine mesaje decat el pe reteaua de socializare. in final Basescu l-a intrebat pe Iohannis care este mai.

Traian Basescu, replica pentru Iohannis: Care e mai postac dintre noi doi?

Fostul presedinte Traian Basescu i-a transmis un mesaj actualului sef de stat Klaus Iohannis dupa ce, in cadrul conferintei de marti, Iohannis l-a numit postac. Traian Basescu a tinut sa ii demonstreze,.

Ce spune directorul RA-APPS despre conditiile locative ale lui Traian Basescu de la Scrovistea: L-am anuntat vineri pe Ponta de mutarea lui Basescu

Directorul RA-APPSS, Gabriel Surdu, a anuntat ca regia i-a atribuit fostului presedinte Traian Basescu parterul unei vile aflate pe domeniul de la Scrovistea, in urma unor plangeri facute de fostul sef al statului, SPP respingand anterior mai multe propuneri inaintate de RA-APPS. Totodata, Surdu spune ca si-a anuntat superiorii, pe premierul Victor Ponta si pe secretarul general Ion Moraru, de incheierea contractului inca de vineri.

Cum explica Traian Basescu acuzatia de santaj. A fost un atac la un om politic. S-ar putea sa se creeze un precedent

Traian Basescu sustine in continuare ca nu a santajat-o pe Gabriela Firea atunci cand a spus ca e posibil sa nu-si mai gaseasca sotul acasa. Fostul presedinte al Romaniei spune ca atacul a vizat un om.

Sinteza zilei: Traian Basescu ataca procurorii si vorbeste despre guantanamizarea Romaniei

Traian Basescu ataca procurorii, dupa ce protejata sa, Elena Udrea, i-a transmis ca nu prea o mai apara si ca o lasa din brate, a dezvaluit Mihai Gadea, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, care.

Traian Basescu, mesaj pentru Klaus Iohannis: A-l valida pe Teodorovici, care a votat pentru ascunderea adevarului, este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix

Traian Basescu i-a transmis duminica un mesaj presedintelui Klaus Iohannis, cerandu-i sa nu il valideze pe Eugen Teodorovici in functia de ministru al Finantelor, pentru ca fostul ministru al Fondurilor Europene ar fi votat impotriva cererii de incuviintare a arestarii senatorului PSD Dan Sova. Basescu i-a mai spus presedintelui ca actul de a il valida pe Teodorovici este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix.

Traian Basescu anunta ca va efectua o vizita in Moldova, la invitatia lui Nicolae Timofti: Nu are legatura cu Romania

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat, pe pagina de Facebook, ca va efectua o vizita privata in Republica Moldova la invitatia presedintelui. Basescu a precizat ca va avea discutii cu Nicolae Timofti.

Subiectiv: Numele lui Traian Basescu, pe buzele procurorilor in dosarul Gala Bute

Numele lui Traian Basescu apare in motivarea judecatorilor de prelungire a masurilor de arest preventiv in Dosarul Gala Bute, afirma Razvan Dumitrescu, in editia de miercuri a emisiunii Subiectiv, de la Antena.

FOTO. Elena Udrea, pe Facebook: Nu exista nicio legatura intre dosarul meu si Presedintele Traian Basescu

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat, miercuri, la scurt timp dupa ce in presa au aparut informatii referitoare la faptul ca fostul presedinte Traian Basescu ar fi implicat in dosarul in care fostul ministru al Dezvoltarii este arestata preventiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )