Libnet.ro
UNICEF

15:45

Clotilde Armand, candidatul USB la Primaria Sectorului 1: De fapt am castigat, dar am pierdut

Antena3 Antena3,
Clotilde Armand, candidatul USB la Primaria Sectorului 1: De fapt am castigat, dar am pierdut

Desi solicitarea USB de renumarare a voturilor in sectorul 1 a fost respinsa, Clotilde Armand spune ca uniunea nu va capitula atat de usor. continuă pe Antena3

Clotilde Armand explica de ce a cerut renumararea voturilor: Sunt niste informatii care ne fac sa ne punem niste intrebari. Nu as dori sa discreditez pe nimeni, poate fi o coincidenta. E dreptul nostru sa verificam

Clotilde Armand, candidatul USB la Primaria sectorului 1, a declarat pentru HotNews. ro ca doreste renumararea buletinelor de vot la sectiile unde USB nu a avut reprezentanti, deoarece aici a pierdut mai mult decat la celelalte sectii. Clotilde Armand spune ca nu vrea sa discrediteze pe nimeni, insa daca exista suspinciuni, este bine sa fie verificate, acesta fiind dreptul ei.

Clotilde Armand, atacuri extreme catre Gabriela Firea si PSD: Aveti macar demnitatea sa va cereti scuze poporului roman? Firea stie ce inseamna falsul electoral

Candidatul USB la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat printr-o postare pe pagina sa de Facebook ca Gabriela Firea, cea care a castigat alegerile pentru Primaria Generala, ar trebui sa-si cear.

Lovitura dura pentru Clotilde Armand. Vestea aparuta la miezul noptii

Liderul ALDE Laura Chiriac reactioneaza dura la adresa candidatul USB la Primaria Sectorului 1 Clotilde Armand, cea care e posibil sa fi castigat alegerile din sector. In fiecare zi si la orice.

Clotilde Armand: Va trebui sa ma sustineti pentru a obliga PSD sa fie mai corect

Candidatul USB pentru primaria sectorului 1, Clotilde Armand, a calificat decizia Biroului Electoral de sector de a respinge renumararea voturilor ceruta de USB drept 'un abuz.

Clotilde Armand: Nu ne oprim, nu ma vad deputat sau senator

Candidatul USB la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat marti ca a cerut renumararea voturilor din 18 sectii pentru clarificarea lucrurilor, afirmand ca, daca rezultatul nu ii va fi.

Batalia pentru primaria Sectorului 1 continua. Anuntul facut de Clotilde Armand

Candidata USB continua lupta pentru primaria sectorului 1, dupa ce a pierdut peste noapte alegerile in fata pesedistului Daniel Tudorache. Foarte important, discrepante in listele de pe.

Clotilde Armand ii raspunde Gabrielei Firea: Este ca un banc la Radio Erevan; doamna Firea are dreptate, numai ca nu Nicusor Dan ci Dragnea a incalcat legea

Clotilde Armand, candidatul USB la sectorul 1, i-a raspuns, marti seara, pe facebook, Gabrielei Firea care l-a acuzat pe Nicusor Dan ca a continuat sa-si faca campanie elctorala si in ziua votului incalcand astfel legea. Ca membra in partidul condus de un condamnat penal pentru falsificarea unor alegeri, doamna Firea stie desigur din proprie experienta ce inseamna falsul electoral. Este ca un banc la Radio Erevan; doamna Firea are dreptate, numai ca nu Nicusor Dan ci Dragnea a incalcat legea. , a scris Clotilde pe contul sau de facebook.

ALEGERI LOCALE 2016. Rezultate provizorii BEC: Candidata USB la primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a pierdut alegerile in fata social-democratului Daniel Tudorache

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a pierdut alegerile cu 28,73% din voturi in fata social-democratului Daniel Tudorache care, pana la acest moment are 31,14% din voturi, .

Clotilde Armand a depus o noua contestatie a alegerilor

Clotilde Armand, candidata Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la Primaria Sectorului 1, a anuntat, pe Facebook, ca a depus o noua contestatie la Biroul Electoral al Sectorului 1. Documentul de 11 pagini include o.

Reactia lui Clotilde Armand, dupa ce a pierdut alegerile

Candidata USB la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat ca este dezamagita de rasturnarea de situatie rezultata in urma numararii voturilor si ca in sectiile de votare din Sectorul 1.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )