Libnet.ro
UNICEF

06:00

Clotilde Armand a depus o noua contestatie a alegerilor

Antena3 Antena3,
Clotilde Armand a depus o noua contestatie a alegerilor

Clotilde Armand, candidata Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la Primaria Sectorului 1, a anuntat, pe Facebook, ca a depus o noua contestatie la Biroul Electoral al Sectorului 1. Documentul de 11 pagini include o. continuă pe Antena3

Clotilde Armand a depus o noua contestatie la biroul electoral, in care invoca o exceptie de neconstitutionalitate

Reprezentanta USB Clotilde Armand a depus joi o noua contestatie la biroul electoral al Sectorului 1, unde era favorita duminica seara pentru postul de primar, pentru a-l pierde in cele din urma in fata PSD-istului Dan Tudorache, in care invoca si o exceptie de neconstitutionalitate, legata de reprezentativitatea alesilor locali.

Clotilde Armand, reactie dupa pierderea alegerilor locale din Sectorul 1

Candidata UBS a reactionat dupa ce pierdut peste noapte alegerile din sectorul 1. Prezenta la vot este prima forma de implicare in procesul de guvernare a comunitatii in care locuim. Din acest.

Am depus o noua contestatie la biroul electoral de sector

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul Clotilde Armand a depus, joi seara, o noua contestatie la Biroul Electoral al sectorului 1, invocand faptul ca un primar ales de catre 10% din electorat nu poate fi reprezentativ.

Clotilde Armand a depus, joi seara, o noua contestatie la Biroul Electoral al sectorului 1

Clotilde Armand a depus, joi seara, o noua contestatie la Biroul Electoral al sectorului 1, invocand faptul ca un primar ales de catre 10% din electorat nu poate fi reprezentativ.

ALEGERI LOCALE 2016. Rezultate provizorii BEC: Candidata USB la primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a pierdut alegerile in fata social-democratului Daniel Tudorache

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a pierdut alegerile cu 28,73% din voturi in fata social-democratului Daniel Tudorache care, pana la acest moment are 31,14% din voturi, .

Rasturnare de situatie la sectorul 1: Clotilde Armand pierde alegerile, in favoarea candidatului PSD, Dan Tudorache (Rezultate provizorii BEC)

Clotilde Armand, candidata Uniunii Salvati Bucurestiul, coboara pe locul al doilea, arata cele mai noi date provizorii oficiale. Noile date arata ca Clotilde Armand a obtinut 28,73% din voturi, iar Danie.

Clotilde Armand despre lupta partidului sau: Nu capitulam! Miza e mai mult decat aceste alegeri, e procesul democratic in Romania (VIDEO)

Candidata pentru Sectorul 1 al Capitalei din partea USB, Clotilde Armand a vorbit despre lupta pe care a dus-o partidul sau in timpul alegerilor locale din 7 iunie. Chiar daca au pierdut aceasta a declarat.

Clotilde Armand, dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Sectorului 1: Sunt dezamagita de ce s-a intamplat. Asteptam rezultatele finale (VIDEO)

Candidata USB la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a declarat dezamagita de rezultatul alegerilor, in conditiile in care primele date anuntate duminica seara o dadeau drept castigatoare la.

O aparitie exotica la alegerile locale, frantuzoaica Clotilde Armand isi cumpara accesorii de la targul de vechituri: in Romania, lumea e dezamagita sa auda asta, dar antichitatile reprezinta trecutul nostru (VIDEO)

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul la alegerile locale din Sectorul , o figura exotica printre politicienii mioritici, frantuzoaica Clotilde Armand s-a facut remarcata, printre aletele, si.

Clotilde Armand : USB va contesta la Biroul Electoral Central decizia privind renumararea voturilor in mai multe sectii din Sectorul 1

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat, miercuri dimineata, ca nu va renunta la initiativa privind renumararea voturilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )