Libnet.ro
UNICEF

22:00

Lovitura dura pentru Clotilde Armand. Vestea aparuta la miezul noptii

Antena3 Antena3,
Lovitura dura pentru Clotilde Armand. Vestea aparuta la miezul noptii

Liderul ALDE Laura Chiriac reactioneaza dura la adresa candidatul USB la Primaria Sectorului 1 Clotilde Armand, cea care e posibil sa fi castigat alegerile din sector. In fiecare zi si la orice. continuă pe Antena3

Lovitura dura pentru Nicusor Dan: Ce i-a cerut Biroul Electoral Municipal

Nicusor Dan primeste o lovitura cu doar o ora inaintea inchiderii urnelor. Acesta a fost parat de catre PNL din cauza unui filmulet postat pe Facebook. Biroul Electoral Municipal a decis.

Lovitura dura pentru Nicusor Dan. Ce a fost obligat sa faca

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti BEM) a admis sambata o plangere a Aliantei electorale PSD+UNPR, obligand candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, s?.

Lovitura dura pentru Maria Olaru dupa dezvaluirile socante despre bataile primite de gimnaste la antrenamente

Maria Olaru a fost personajul central al acestei saptamani in sportul romanesc. Cartea sa autobiografica Pretul aurului. Sinceritate incomoda, in care a dezvaluit cate ce.

Clotilde Armand, dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Sectorului 1: Sunt dezamagita de ce s-a intamplat. Asteptam rezultatele finale (VIDEO)

Candidata USB la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a declarat dezamagita de rezultatul alegerilor, in conditiile in care primele date anuntate duminica seara o dadeau drept castigatoare la.

Rasturnare de situatie la sectorul 1: Clotilde Armand pierde alegerile, in favoarea candidatului PSD, Dan Tudorache (Rezultate provizorii BEC)

Clotilde Armand, candidata Uniunii Salvati Bucurestiul, coboara pe locul al doilea, arata cele mai noi date provizorii oficiale. Noile date arata ca Clotilde Armand a obtinut 28,73% din voturi, iar Danie.

Mihai Gadea vrea schimbarea! :) Despre Nicusor Dan: Oameni ca dumneavoastra ar putea schimba lucrurile / Despre Clotilde Armand: V-as vota cu toata inima! (VIDEO)

Candidatul USB pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, dar si candidatul USB pentru Primaria Sectorului 1 al Bucurestiului, Clotilde Armand, au participat la emisiunea moderata de Mihai Gadea, la postul de.

Candidatul USB pentru Sectorul 1, Clotilde Armand: Locuiesc de 20 de ani in Romania, dar mai am accent/Eu castig de 5, 6, 7 ori mai mult decat as castiga ca primar/ Am o arma redutabila, societatea civila

Eu castig de 5, 6, 7 ori mai mult decat as castiga ca primar. Am 20 de ani de casatorie, sotul meu era atunci student la MIT. Si el mi-a spus ca se intoarce in Romania. Cand a ajuns aici, avea un salariu de 50 de dolari pe luna, desi avea oferte de sute de mii de dolari din SUA. Ar fi o onoare pentru mine as fiu aleasa primarita a Sectorului 1. Va fi dificil, dar nu imposibil. Am o arma redutabila, societatea civila. Este o arma care nu a fost folosita de ceilalti primari, a explicat Clotilde Armand, la Antena 3.

REZULTATE EXIT-POLL BUCURESTI SECTOR 1. Clotilde Armand: Romania e de salvat, sa stiti!

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul pentru Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat ca in cazul in care va obtine o victorie in alegeri, asa cum arata rezultatele exit-poll, se va.

Nicusor Dan sugereaza ca o posibila frauda electorala ar fi dus la infrangerea lui Clotilde Armand

Nicusor Dan a explicat intr-un mesaj publicat pe Facebook faptul ca exact in sectiile in care USB nu a avut delegati in Sectorul 1, acolo PSD a avut un numar mare de voturi, in celelalte situatia fiind echilibrata, cu un usor avans al candidatului USB, Clotilde Armand.

Reactia lui Clotilde Armand, dupa ce a pierdut alegerile

Candidata USB la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat ca este dezamagita de rasturnarea de situatie rezultata in urma numararii voturilor si ca in sectiile de votare din Sectorul 1.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )