Libnet.ro
UNICEF

12:00

Clotilde Armand, reactie dupa pierderea alegerilor locale din Sectorul 1

Antena3 Antena3,
Clotilde Armand, reactie dupa pierderea alegerilor locale din Sectorul 1

Candidata UBS a reactionat dupa ce pierdut peste noapte alegerile din sectorul 1. Prezenta la vot este prima forma de implicare in procesul de guvernare a comunitatii in care locuim. Din acest. continuă pe Antena3

Andi Moisescu, reactie geniala dupa rezultatele alegerilor locale

Omul de televiziune a postat un mesaj plin de talc dupa aflarea rezultatelor alegerilor locale. Ca sa nu mai fim acuzati ca 26 de ani am batut pasul pe loc, am inceput s-o luam din loc.

UPDATE Rezultatele provizorii ale alegerilor locale din Bucuresti: PSD castiga Primaria si toate sectoarele. Clotilde Armand pierde Sectorul 1

Biroul Electoral Central a publicat, duminica noapte, rezultatele partiale oficiale ale alegerilor locale din Capitala. Candidatii Aliantei Electorale PSD-UNPR au castigat atat Primaria Generala, cat si cele sase primarii de sector. Rasturnare de situatie in Sectorul 1 atat fata de sondajele exit-poll, dar si fata de rezultatele provizorii anterioare: Clotilde Armand pierde alegerile cu 28,73% din sufragii in fata lui Daniel Tudorache 31,14%).

UPDATE Rezultatele provizorii ale alegerilor locale din Bucuresti: PSD castiga Primaria si 5 sectoare; lupta stransa pentru Sectorul 1

Biroul Electoral Central a publicat, duminica noapte, rezultatele partiale oficiale ale alegerilor locale din Capitala. Candidatii Aliantei Electorale PSD-UNPR au castigat atat Primaria Generala, cat si cinci din cele sase primarii de sector. Singurele intrebari planeaza asupra noului primar al sectorului 1, pentru care se lupta Daniel Tudorache din partea PSD si Clotilde Armande din partea USB.

Rezultatele provizorii ale alegerilor locale din Bucuresti, dupa numararea a 95% din voturi: PSD castiga Primaria si 5 sectoare; lupta stransa pentru Sectorul 1

Biroul Electoral Central a publicat, duminica noapte, primele rezultate partiale oficiale ale alegerilor locale din Capitala, dupa numararea a aproximativ 95% din voturile exprimate. Singurele intrebari planeaza asupra noului primar al sectorului 1, unde diferenta intre primii doi candidati este de sub jumatate de procent.

Exit-poll: Primaria sectorului 1, singura care se joaca: Clotilde Armand sau Daniel Tudorache?

Primaria sectorului 1 este singura primarie din Bucuresti care inca se joaca, potrivit exit-poll-urilor prezentate de televiziuni. Doua exit-poll-uri Digi 24 - IRES si Antena 3 - Sociopol) o dau castigatoare pe Clotilde Armand Uniunea Salvati Bucurestiul) la mica distanta de candidatul PSD Daniel Tudorache mai putin de un procent). Sondajul Romania TV - CURS si Avangarde il da castigator pe Daniel Tudorache PSD).

PSD - 44,52%, PNL - 34,46%, ALDE - 4,92%, UDMR - 4,87%, PMP - 3,04%: Rezultatele partiale BEC, dupa numararea a 98% din voturi (VIDEO)

Biroul Electoral Central a publicat rezultatele alegerilor locale din centralizarea proceselor verbale sosite si validate la BEC, aceste rezultate fiind unele partiale, potrivit portalului online al.

Clotilde Armand, dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Sectorului 1: Sunt dezamagita de ce s-a intamplat. Asteptam rezultatele finale (VIDEO)

Candidata USB la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a declarat dezamagita de rezultatul alegerilor, in conditiile in care primele date anuntate duminica seara o dadeau drept castigatoare la.

ALEGERI LOCALE 2016. Rezultate partiale in SECTORUL 1 BUCURESTI. Clotilde Armand a castigat in sectiile in care USB a avut observatori

Afla REZULTATELE PARTIALE ale alegerilor locale de la tine din oras. Vezi cine a castigat Primaria si Consiliu.

Nicusor Dan: Clotilde Armand a castigat in toate sectiile unde am avut delegati USB. in rest, a castigat PSD...

Nicusor Dan a tinut sa aduca anumite lamuriri despre rezultatul alegerilor locale de duminica, expunand numarul de sectii existente in sectorul 1 si, prin comparatie, numarul de sectii unde au.

EXIT-POLL SECTORUL 1. CLOTILDE ARMAND a castigat Primaria Sectorului 1

Aproximativ 9 milioane de romani au iesit duminica la vot si au votat in cadrul ALEGERILOR LOCALE 2016. Prezenta la vot inBUCURESTI a fost cea mai slaba la nivel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )