Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clotilde Armand, scrisoare deschisa pentru Klaus Iohannis. Ce ii cere presedintelui

Antena3 Antena3,
Clotilde Armand, scrisoare deschisa pentru Klaus Iohannis. Ce ii cere presedintelui

Clotilde Armand, candidata USB la Primaria Sectorului 1, i-a scris presedintelui Klaus Iohannis si ii cere sa isi asume rolul de presedinte in chestiunea cea mai importanta la ora actuala. continuă pe Antena3

Victor Ponta, urare pentru Klaus Iohannis: Ar trebui sa simta vinovat pentru cei din Colectiv

Fostul premier Victor Ponta i-a transmis luni presedintelui Klaus Iohannis ca in fiecare zi de acum incolo sa se gandeasca la victimele de la Colectiv, pentru care trebuie sa se simta.

Uniunea Salvati Romania se pregateste pentru alegerile parlamentare. Clotilde Armand: Tinta mea este de 10%. Nu are rost sa depunem un efort imens pentru mai putin

Uniunea Salvati Bucurestiul va deveni Uniunea Salvati Romania. Anuntul a fost facut de Nicusor Dan imediat dupa alegerile locale din 5 iunie. Vicepresedinte al noului partiv va fi Clotilde Armand,.

Clotilde Armand a ales: va fi consilier local la Sectorul 1, nu la Primaria Capitalei

Candidatul USB la Primaria sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, a anuntat marti ca a ales sa devina consilier local la Primaria sectorului 1. Clotilde Armand a avut de ales intre acest mandat si cel de consilier general al Capitalei.

Apelul facut de Clotilde Armand, dupa aparitia la Antena 3

Clotilde Armand, candidata USB care a pierdut Primaria Sectorului 1 in fata PSD, a raspuns acuzatiilor presei din ultimele zile, intr-un selfie-video postat duminica pe pagina sa de Facebook. Mai intai, Clotilde s-a.

Clotilde Armand a reusit sa duca la Curtea Constitutionala alegerea primarilor intr-un singur tur

O instanta a Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti a admis luni sa sesizeze Curtea Constitutionala asupra solutiei legislative a alegerii primarilor intr-un singur tur de scrutin, ca urmare a unei exceptii de neconstitutionalitate ridicate de catre Clotilde Armand, candidata Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Sectorului 1 Bucuresti.

Clotilde Armand anunta ca va fi consilier in Sectorul 1 si renunta la mandatul din CGMB

Clotilde Armand, care a candidat din partea Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Sectorului 1, a anuntat ca va fi consilier local in acest sector si va renunta la mandatul de consilier general.

Clotilde Armand: Am ales postul de consilier al Sectorului 1, nu pe cel din Consiliul General (VIDEO)

Dupa rezultatul bun obtinut l alagerile locale din 5 iunie, candidata USB la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, urma sa aleaga intre postul de consilier al sectorului 1 si un post similar la Consiliul Ge.

Decizie de ultima ora luata de Clotilde Armand. Candidata USB la Primaria Sectorului 1 a renuntat la locul din Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Clotilde Armand a decis sa devina consilier local al sectorului 1 al Capitalei, renuntand astfel la locul din Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

REVISTA BLOGURILOR: Desi a pierdut alegerile, Clotilde Armand devine tot mai populara la Bucuresti

Jurnalistul Moise Guran observa, pe blog, ca, desi a pierdut alegerile, doamna Clotilde Armand devine tot mai populara la Bucuresti.

Nu mai sunt frantuzoaica. Clotilde Armand, incurcata de legislatia romaneasca: Am ajuns la politie si am pierdut avionul (VIDEO)

Clotilde Armand, marea surpriza la alegerile locale din Capitala, a devenit de putin timp cetatean roman. Frantuzoaica nu s-a pus insa la punct cu intreaga legislatie romaneasca, iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )