Libnet.ro
UNICEF

11:31

Cluburile sportive din Cluj-Napoca cer 1,5 milioane de euro ajutor de la Primarie.

România Liberă România Liberă,
Cluburile sportive din Cluj-Napoca cer 1,5 milioane de euro ajutor de la Primarie.

Sapte cluburi sportive din Cluj-Napoca au depus o cerere la primaria orasului de pe Somes prin care solicita ca, din bugetul de peste 250 de milioane de euro pe care primarul Emil Boc l-a anuntat pentru acest an, aproape 1,5 milioane sa fie indreptate catre sport. Reprezentantii cluburilor Universitatea, Viitorul, Politehnica, U Mobitelco, CSM, LPS si Vointa atrag atentia si asupra faptului ca existe orase in tara mai mici decat capitala Transilvaniei care vor aloca in 2014 un buget pentru . continuă pe România Liberă

Operatiile pe cord la nou-nascuti, reluate la Institutul Inimii Cluj dupa ce s-a intors un chirurg plecat in concediu

Institutul Inimii din Cluj-Napoca a reluat operatiile pe cord la nou-nascuti si la copii dupa o intrerupere de trei luni si jumatate, din cauza subfinantarii, prima interventie fiind facuta vineri, la un copil de trei ani. Reluarea operatiilor a fost posibila dupa reintoarcerea dintr-un concediu fara plata, pentru o perioada de sase luni, a chirurgului Manuel Chira.

Spitalul din Cluj: Medicul Radu Zamfir a fost externat la cerere/ Pacientul cu leziunile cele mai grave este copilotul

Medicul Radu Zamfir a fost externat, la cerere, pe propria raspundere, a anuntat marti managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca. Potrivit informatiilor anuntate de unitatea medicala, din cei 5 pacienti internati luni la Sectia de Terapie Intensiva, 3 au fost supusi peste noapte la interventii chirurgicale si ortopedice, iar evolutia post operatorie este fara complicatii majore. Pacientul cu leziunile cele mai grave este copilotul.

VIDEO Spitalul din Cluj: Cei 5 supravietuitori ai accidentului aviatic sunt constienti, in stare stabila

Cele 5 persoane care au supravietuit accidentului aviatic din judetul Cluj sunt constiente si in stare stabila, sunt in continuare monitorizate si s-a intervenit chirurgical in cazul ranilor deschise, au anuntat marti dimineata reprezentantii Spitalului din Cluj Napoca unde au fost transportate victimele.

VIDEO inghetata cu spirulina si rochii cu decoratiuni 3D la targul de nunti din Cluj

Cei circa 5. 000 de clujeni care au vizitat targul Nunta la palat, desfasurat in weekend la Cluj-Napoca, au gasit oferte pentru toate gusturile. Rochii de gala cu decoratiuni 3 D se puteau cumpara cu preturi incepand de la 1. 000 de lei, in timp ce o rochie de miresa decorata cu cristale Swarovski ajungea la 5. 000 de euro. Pentru cei ce vor o nunta altfel, un laborator de cofetarie ofera inghetata cu tarhon sau cu spirulina.

Palatul Josika din centrul Clujului, evaluat la 5 milioane de euro, a fost retrocedat urmasilor familiei Banffy

O cladire istorica din centrul municipiului Cluj-Napoca, evaluata la 5 milioane de euro, a fost retrocedata in urma unei sentinte a Curtii de Apel Cluj urmasilor familiei Banffy. Decizia este executorie, dar nu irevocabila, si va fi atacata cu recurs la ICCJ de catre actualul proprietar.

Salarii de 2.000 de dolari pentru stewardese. Zeci de tinere din tot Ardealul au venit la preselectia unei companii din Arabia Saudita

Peste 80 de tinere din toata tara au participat, sambata, la Cluj-Napoca, la o selectie pentru a lucra ca si insotitoare de zbor la o companie aeriana din Arabia Saudita, care ofera un salariu lunar de 2. 000 de dolari. Conditiile impuse erau varsta intre 22 si 35 de ani), minim absolventa de liceu, inaltime minima de 1,57 metri, aspect placut, limba engleza fluent scris si vorbit, abilitati de inot.

Medicii prezinta starea de sanatate a victimelor accidentului aviatic de la Cluj

Medicii de la Spitalul de urgenta din Cluj-Napoca prezinta primele informatii dupa preluarea celor cinci victime - cadre medicale ale accidentului aviatic care a avut loc luni dupa-amiaza, in Muntii Apuseni, in apropiere de Belis, judetul Cluj. Si cei de la Spitalul Elias din Capitala prezinta propriul raport.

A inceput autopsia celor doua victime ale accidentului aviatic de la Cluj. Supravietuitorii sunt in stare stabila

Medicii de la Spitalul de urgenta din Cluj-Napoca prezinta primele informatii dupa preluarea celor cinci victime - cadre medicale ale accidentului aviatic care a avut loc luni dupa-amiaza, in Muntii Apuseni, judetul Cluj: pacientii au fost operati si sunt in stare stabila. Medicii de la Spitalul Elias sustin ca nu e nevoie sa-i transporte deocamdata in Capitala.

Politistii din Cluj combat crima organizata. Au prins doi barbati care au furat 30 de litri de tuica

Doi barbati au fost prinsi de politisti dupa ce au furat din beciul unui imobil, din localitatea Gherla, judetul Cluj, 30 de litri de tuica si muraturi. Acestia sunt acuzati de furt calificat.

Fiu de vicepremier, model la un targ de nunti din Cluj. Gabriel Oprea junior a tinut dieta si s-a apucat de sport pentru a putea prezenta moda

Gabriel Oprea junior, fiul vicepremierului Romaniei, a avut prima prezentare de moda sambata, la Cluj, cu ocazia unui targ de nunti. Tanarul aflat in clasa a XII-a face parte din echipa de modele a designerului Adina Buzatu, care are numai cuvinte de lauda la adresa acestuia. Elev in clasa a XII-a, acesta a tinut dieta si a facut sport pentru a putea urca pe podium.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )