Libnet.ro
UNICEF

22:00

A inceput autopsia celor doua victime ale accidentului aviatic de la Cluj. Supravietuitorii sunt in stare stabila

Adevărul Adevărul,
A inceput autopsia celor doua victime ale accidentului aviatic de la Cluj. Supravietuitorii sunt in stare stabila

Medicii de la Spitalul de urgenta din Cluj-Napoca prezinta primele informatii dupa preluarea celor cinci victime - cadre medicale ale accidentului aviatic care a avut loc luni dupa-amiaza, in Muntii Apuseni, judetul Cluj: pacientii au fost operati si sunt in stare stabila. Medicii de la Spitalul Elias sustin ca nu e nevoie sa-i transporte deocamdata in Capitala. continuă pe Adevărul

Cele mai recente informatii oficiale despre starea celor cinci raniti in accidentul aviatic din Muntii Apuseni

Toate cele cinci victime ale accidentului aviatic din Muntii Apuseni, aflate la terapie intensiva, sunt constiente si stabilizate hemodinamic si respirator, au anuntat reprezentantii Spitalului Judetean de.

Alba: Cruce de trei metri, amplasata la locul accidentului aviatic de catre satenii din Horea

O cruce de lemn inalta de trei metri va fi amplasata de catre satenii din Horea, comuna pe raza caruia s-a produs luni accidentul aviatic din Muntii Apuseni, in memoria celor doua victime care si-au pierdut.

Medicii prezinta starea de sanatate a victimelor accidentului aviatic de la Cluj

Medicii de la Spitalul de urgenta din Cluj-Napoca prezinta primele informatii dupa preluarea celor cinci victime - cadre medicale ale accidentului aviatic care a avut loc luni dupa-amiaza, in Muntii Apuseni, in apropiere de Belis, judetul Cluj. Si cei de la Spitalul Elias din Capitala prezinta propriul raport.

Victimele accidentului aviatic au fost gasite. Se va organiza transportul acestora la spital

20- Ranitii accidentului aviatic au fost gasiti de un padurar. Prima echipa de salvatori a ajuns la deja la victime,urmand a se organiza transportul acestora la spital. 00-Seful.

O a doua persoana a murit in urma accidentului aviatic

O a doua persoana a decedat, luni seara, in urma accidentului aviatic, relateazaB1 TV. Salvamontistii au anuntat ca este vorba despre o studenta care a fost gasita in stop-cardio respirator de catre.

O a doua persoana a murit in urma accidentului aviatic produs in Muntii Apuseni

O a doua persoana a decedat, luni seara, in urma accidentului aviatic produs in MuntiiApuseni, relateazaB1 TV. Salvamontistii au anuntat ca este vorba despre o studenta care a fost gasita in.

Reactia Serviciului de Telecomunicatii Speciale in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Surse: STS ar fi gresit coordonatele

Update - Potrivit unor surse ale Antena 3, Serviciul de Telecomunicatii Speciale ar fi localizat gresit locul producerii accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Reprezentantii Serviciului de Telecomunicatii.

Operatorii de telefonie mobila fac precizari in contextul accidentului aviatic.

Principalii operatori de telefonie mobila au facut precizari in contextul accidentului aviatic din Apuseni si al criticilor vizand dificultatile legate de localizarea aeronavei si implicit a victimelor. Orange a precizat ca in acest caz a raspuns cu promptitudine solicitarii aurtoritatilor, conform prevederilor legale. Orange Romania furnizeaza informatiile necesare autoritatilor abilitate, potrivit rolului unui operator mobil in astfel de situatii de urgenta. In cazul de fata, Orange a .

Victor Zota, vicepresedintele Agentiei de Transplant, critica modul in care autoritatile au intervenit in cazul accidentului aviatic din Cluj (VIDEO)

Victor Zota, vicepresedintele Agentiei Nationale de Transplant a criticat dur modul in care au intervenit autoritatile in cazul accidentului aviatic Zota sustine ca este inadmisibil ca victimele au fost descop.

Reactia Serviciului de Telecomunicatii Speciale in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni

Reprezentantii Serviciului de Telecomunicatii Speciale sustin ca locul producerii accidentului aviatic din Muntii Apuseni a fost stabilit pe baza informatiilor furnizate de operatorii de comunicatii mobile odata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )