Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cluj-Napoca: Masina de Politie aflata in misiune, implicata intr-un accident rutier. Doua persoane au ajuns la spital

B1 B1,
Cluj-Napoca: Masina de Politie aflata in misiune, implicata intr-un accident rutier. Doua persoane au ajuns la spital

Doua persoane au fost transportate la spital, duminica, in urma unui accident produs in municipiul Cluj-Napoca, dupa ce un autoturism a lovit o autospeciala de Politie aflata in misiune, care avea semnalele. continuă pe B1

10% din populatia municipiului Cluj-Napoca a votat pe liste suplimentare

Localitatea din judetul Cluj unde s-a votat cel mai multe pe liste suplimentare a fost Cluj-Napoca - 30. 590 de persoane, adica 10% din populatia cu drept de vot. Prefectul Clujului a explicat fenomenul prin cresterea numarului de studenti care au participat la vot.

Guvernul sesizeaza Parchetul pentru nereguli la finantarea stadionului Ion Moina, din Cluj-Napoca

Guvernul sesizeaza Parchetul, dupa ce a descoperit nereguli la finantarea stadionului Ion Moina din Cluj-Napoca. in urma controalelor, Executivul a constatat ca exista probleme privind cele 60 de milioane de.

O duba a Politiei Cluj, in care erau sase detinuti, a intrat intr-un stalp dupa ce s-a izbit de un Audi

O duba apartinand Politiei, in care se aflau sase detinuti, a intrat intr-un stalp de pe Calea Doobantilor din Cluj-Napoca, in urma unui impact cu un autoturism marca Audi. Accidentul s-a produs duminica, in jurul orelor pranzului.

FOTO VIDEO O duba a Politiei Cluj care ducea trei persoane la audieri a fost izbita de un Audi. Doua victime au ajuns la spital

O duba apartinand Politiei, in care se aflau sase persoane, a intrat intr-un stalp de pe Calea Doobantilor din Cluj-Napoca, in urma unui impact cu un autoturism marca Audi. Accidentul s-a produs duminica, in jurul orelor pranzului. Doua persoane au ajuns la spital.

Raed Arafat la Cluj. impreuna cu ministrul Sanatatii preda 51 de ambulante noi pentru serviciile UPU din toata tara

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, si Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, Raed Arafat, vor fi prezenti sambata, 8 noiembrie, la Cluj-Napoca, unde la ora 13. 00, pe platoul din fata Salii Sporturilor, vor preda 51 de ambulante noi pentru serviciile UPU din toata tara.

VIDEO Monica Macovei, la Cluj: Iesiti la vot! Ganditi-va la cum va arata Romania mafiotizata de Ponta

Prezenta vineri la Cluj-Napoca, Monica Macovei a anuntat ca va infiinta o Asociatie pentru a valorifica cele 500. 000 de voturi pe care le-a obtinut in turul I al alegerilor prezidentiale. in circa un an, Macovei va infiinta un partid politic.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )