Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Monica Macovei, la Cluj: Iesiti la vot! Ganditi-va la cum va arata Romania mafiotizata de Ponta

Adevărul Adevărul,
VIDEO Monica Macovei, la Cluj: Iesiti la vot! Ganditi-va la cum va arata Romania mafiotizata de Ponta

Prezenta vineri la Cluj-Napoca, Monica Macovei a anuntat ca va infiinta o Asociatie pentru a valorifica cele 500. 000 de voturi pe care le-a obtinut in turul I al alegerilor prezidentiale. in circa un an, Macovei va infiinta un partid politic. continuă pe Adevărul

VIDEO Monica Macovei: Am depus plangere penala impotriva lui Victor Ponta, Corlatean si Stanoevici pentru impiedicarea romanilor din strainatate sa voteze / Il voi sustine pe Klaus Iohannis daca respecta principiile statului de drept

Candidatul independent la prezidentiale Monica Macovei a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul de campanie, ca a depus plangeri penale la Parchet, atat in nume propriu, cat si in numele cetatenilor, impotriva premierului Victor Ponta, a ministrului de Externe Titus Corlatean si a ministrului pentru romanii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, dar si impotriva presedintilor sectiilor de votare din strainatate care au impiedicat dreptul la vot al romanilor. Monica Macovei a mai anuntat miercuri ca Astazi ii trimit domnului Iohannis o scrisoare cu cerintele minimale pentru statul de drept din Romania. Daca este de acord cu ele, electoratul meu poate ca il va vota, daca nu, nu.

Monica Macovei cere Biroului Electoral Central renumararea buletinelor de vot anulate

Monica Macovei a cerut, marti, Biroului Electoral Central renumararea buletinelor de vot anulate dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Va rog sa permiteti accesul unui reprezentant al meu la sediul BEC si care, alaturi de personalul BEC, sa revada buletinele de vot declarate nule si sa asiste la renumararea lor. Potrivit comunicarii oficiale a BEC, date finale provizorii, au fost 237. 761 de voturi nule, adica 2,44%, arata Monica Macovei in solicitarea adresata Biroului Electoral Central.

Monica Macovei: Ma adresez nehotaratilor SA IASA LA VOT, sa nu castige Ponta puterea absoluta

Monica Macovei, fostul candidat la presedintie, a facut un apel la nehotarati sa iasa la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, pentru ca Victor Ponta sa nu castige, ea sustinand ca in caz contrar se va instaura mafia absoluta, dictatura mafiei in Romania.

Monica Macovei a cerut BEC renumararea voturilor anulate in primul tur

Monica Macovei a cerut Biroului Electoral Central renumararea buletinelor de vot anulate dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Aceasta spune ca in calitatea sa de candidat independent nu a avut dreptul.

Monica Macovei: Ideea negocierii votului este imorala. Daca Iohannis semneaza scrisoarea pe care i-am adresat-o, eu il voi vota (VIDEO)

Candidatul independent la presedintie Monica Macovei a declarat, miercuri seara, in emisiunea Actualitatea Romaneasca de pe B1 TV, ca i-a inaintat lui Klaus Iohannis o scrisoare prin care solicita 10.

Nici una dintre cele 5 televiziuni de stiri nu a transmis conferinta de presa in care Monica Macovei a anuntat ca a facut plangere penala impotriva lui Ponta si in ce conditii il sprijina pe Iohannis

Miercuri, 5 noiembrie, nici una dintre cele 5 televiziuni de stiri nu a transmis conferinta de presa in care Monica Macovei a anuntat ca a facut plangere penala impotriva lui Victor Ponta si Titus Corlatean pentru haosul de la votul in strainatate. Macovei, candidata clasata pe locul 5 in turul 1, a anuntat in aceeasi conferinta ca il va sprijini pe Klaus Iohannis in turul 2 daca indeplineste anumite conditii.

CCR a respins alte 12 cereri de anulare a primului tur al alegerilor, inclusiv una depusa de Monica Macovei

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins, joi, alte 12 cereri de anulare a primului tur de scrutin al alegerilor prezidentiale, printre care si cea formulata de Monica Macovei, candidat independent.

Monica Macovei ii pune conditii lui Iohannis pentru a-l sprijini in turul doi

Europarlamentarul Monica Macovei s-a angajat, miercuri, sa il sprijine pe candidatul ACL, Klaus Iohannis, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale daca acesta va sustine cateva cerinte minimale pentru salvarea statului de drept si a democratiei in Romania.

Victor Ponta le curteaza pe Monica Macovei si Elena Udrea: Le respect, au avut curaj sa intre intr-o lume in general a barbatilor

Victor Ponta a declarat miercuri ca le respecta pe Monica Macovei si pe Elena Udrea pentru ca au candidat si au obtinut un numar important de voturi, relateaza Agerpres.

Monica Macovei anunta infiintarea unui partid

Europarlamentarul Monica Macovei a anuntat marti, pe pagina sa de Facebook, ca urmeaza sa infiinteze o noua constructie politica, in jurul principiilor si valorilor promovate in timpul campaniei electorale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )