Libnet.ro
UNICEF

22:15

CNA a respins prelungirea licentei pentru Realitatea TV: Postul TV se va inchide. Istoricul datoriilor la stat a televiziunii lui Cozmin Gusa

B1 B1,
CNA a respins prelungirea licentei pentru Realitatea TV: Postul TV se va inchide. Istoricul datoriilor la stat a televiziunii lui Cozmin Gusa

CNA a respins prelungirea licentei TV pentru Realitatea TV astfel incat televiziunea de stiri va trebui sa se inchida de maine, 30 octombrie, informeaza Pagina de Media. CNA a analizat in sedinta de astaz. continuă pe B1

CNA a respins prelungirea licentei pentru Realitatea TV: Postul TV se va inchide. Istoricul datoriilor la stat a televiziunii lui Cozmin Gusa

CNA a respins prelungirea licentei TV pentru Realitatea TV astfel incat televiziunea de stiri va trebui sa se inchida de maine, 30 octombrie, informeaza Pagina de Media. CNA a analizat in sedinta de astaz.

CNA A RESPINS PRELUNGIREA LICENTEI TELEVIZIUNII Realitatea TV se inchide

ACTUALIZARE - CNA nu a mai prelungit licenta postului Realitatea TV, dar a aprobat modificarea licentei Realitatea Plus, operata de compania Geopol International, a lui Cozmin Gusa ----- Prima televiziune de stiri din Romania, Realitatea TV, lansata in toamna lui 2001, isi inceteaza emisia, acest lucru se va intampla maine miercuri, 30 octombrie), dupa ce CNA nu i-a putut prelungi licenta de emisie.

Realitatea TV se inchide, dupa ce CNA a respins prelungirea licentei

Realitatea TV se inchide si devine primul post de stiri din Romania care isi inceteaza emisia, dupa ce Consiliul National al Audiovizualului CNA) nu i-a putut prelungi licenta in lipsa documentelor necesare. Totusi, patronii postului au un plan de avarie, care a fost aprobat de forul audiovizual.

Realitatea TV se inchide. CNA a respins prelungirea licentei televiziunii

Postul Realitatea TV se va inchide, miercuri, 30 octombrie dupa ce ii va expira certificatul de licenta care nu a mai fost prelungit. CNA a analizat in sedinta de marti prelungirea licentei Realitatea TV,.

Culisele inscrierii lui Cozmin Gusa in PSD. Acum se explica divergentele dintre patronul Realitatea Tv si Rares Bogdan

Cozmin Gusa, patronul Realitatea TV, s-a inscris in PSD cu o zi inainte ca CNA sa discute prelungirea licentei postului de televiziune. Anuntul a fost facut pe Facebook de primarul Sectorului 1, Dan Tudorache. Acesta a postat o fotografie in care apare alaturi de Paul Stanescu si Cozmin Gusa, iar mesajul care insoteste poza este .

Avocatul Piperea acuza CNA ca a participat la o frauda fiscala in mutarea Realitatea TV, televiziune lasata fara licenta de emisie, pe Realitatea Plus Ce replica a avut Radu Herjeu, membru al Consiliului (VIDEO)

Avocatul Gheorghe Piperea a acuzat, marti seara, in direct pe B1 TV, Consiliul National al Audiovizualului CNA) ca a participat atat la o frauda fiscala, cat si la una legala, atunci cand a fost de acord ca .

UPDATE Postul Realitatea TV trebuie sa se inchida CNA a dat unda verde pentru Realitatea Plus CNA a votat impotriva prelungirii de licenta pentru Realitatea Media, companie in pragul falimentului

Cererea Realitatea Media, companie pentru care a fost ceruta declansarea procedurii falimentului, de prelungire a licentei sale a fost respinsa, marti, de catre CNA. Doar patru membri au votat in favoarea prelungirii, in timp ce cinci au votat impotriva, iar unul s-a abtinut. Licenta actuala expira pe 30 octombrie, iar neprelungirea ei inseamna, practic, inchiderea postului, maine fiind ultima zi de emisie. Dar tot marti este asteptata la CNA o dezbatere pentru schimbarea structurii serviciului Realitatea Plus, post operat tot de Cozmin Gusa, proprietarul Realitatea TV, prin societatea Geopol International. UPDATE Imediat dupa discutiile despre Realitatea TV, membrii CNA au luat in considerare o cerere de modificare a structurii serviciului programe a postului Realitatea Plus, care sa retransmita actualul continut Realitatea TV. Cererea a fost aprobata cu unanimitate.

Site-ul Realitatea scrie cum ar incalca legea CNA, daca ar refuza sa prelungeasca licenta Realitatea TV. Radu Herjeu, membru CNA: Denunt public tentativele de presiune

Inaintea zilei in care CNA este asteptat sa decida daca prelungeste sau nu licenta postului Realitatea TV, pentru care a fost ceruta declansarea falimentului, site-ul acestei televiziuni preia un articol in care se sustine ca forul audiovizual ar incalca legea, iar membrii sai ar risca procese in cazul in care n-ar vota prelungirea licentei. Tot luni, membrul CNA Radu Herjeu a denuntat, pe Facebook, tentativele de presiune prin articole de presa.

Cozmin Gusa a revenit in PSD cu doar o zi inainte ca CNA sa decida asupra licentei Realitatea TV Bilantul politic sumbru al patronului unei televiziuni cu datorii uriase la stat

Cozmin Gusa s-a inscris luni in PSD, chiar cu o zi inainte ca CNA sa decida daca ii va prelungi sau nu licenta televiziunii pe care o patroneaza - Realitatea TV. Anuntul a fost facut de primarul Sectorulu.

Planul de avarie: in ce conditii poate continua emisia Realitatea TV

La scurt timp dupa ce a decis sa nu prelungeasca licenta de emisie a postului Realitatea TV, Consiliul National al Audiovizualului CNA) a aprobat modificarea licentei Realitatea Plus, operata de o alta companie detinuta tot de Cozmin Gusa.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )