Libnet.ro
UNICEF

00:07

CNA sesizeaza Consiliul Concurentei si ANPC in cazul RCS vs Discovery si amana luarea ...

România Liberă România Liberă,
CNA sesizeaza Consiliul Concurentei si ANPC in cazul RCS vs Discovery si amana luarea ...

CNA a decis, in sedinta de marti, sa sesizeze Consiliul Concurentei si Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC), cu privire la faptul ca RCSRDS a scos din grila toate canalele Discovery, si sa amane pana pe 18 decembrie luarea unei decizii in acest caz, potrivit Mediafax. Consiliul National al Audiovizualului CNA) a raspuns astfel solicitarii Discovery Networks de a analiza cu atentie cererea adresata Consiliului de catre RCSRDS de a aproba modificarea . continuă pe România Liberă

Discovery Networks sesizeaza Consiliul Concurentei in problema RCS and RDS

UPDATE 13:10: Jucatorii de pe piata de telecomunicatii au profitat de decizia RCS and RDS de a scoate din grila programele Discovery si au lansat oferte care in care acestea sunt oferite gratuit. ---Compania Discovery Networks a facut o sesizare la Consiliul Concurentei referitoare la scoaterea din grila de programe a posturilor apartinand companiei RCS and RDS, relateaza paginademedia. ro.

Discovery Networks sesizeaza Consiliul Concurentei in problema RCS and RDS

Compania Discovery Networks a facut o sesizare la Consiliul Concurentei referitoare la scoaterea din grila de programe a posturilor apartinand companiei RCS and RDS, relateaza paginademedia. ro.

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie privind un posibil abuz de pozitie dominanta al Companiei Nationale de Administrare a Porturilor Maritime Constanta (CN APM)

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie pe piata serviciilor de pilotaj si remorcaj de manevra al navelor maritime derulate in porturile aflate in administrarea Companiei Nationale de Administrare a Porturilor Maritime SA Constanta CN APM), ca urmare a unor plangeri depuse de unii operatori portuari, a anuntat autoritatea. In cadrul investigatiei este analizat un posibil abuz de pozitie dominanta al CN APM prin impunerea criteriilor de acces pe pietele serviciilor de pilotaj si remorcaj, dar si prin aplicarea in raporturile cu partenerii comerciali a unui tratament discriminatoriu in ceea ce priveste conditiile de inchiriere a terenurilor aferente infrastructurii portuare.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )