Libnet.ro
UNICEF

01:05

CNAB demareaza lucrarile pentru explorarea apei geotermale din zona Otopeni Aeroportul International Henri Coanda

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNAB demareaza lucrarile pentru explorarea apei geotermale din zona Otopeni Aeroportul International Henri Coanda

Exploatarea apei geotermale din perimetrul Otopeni-Aeroport, va incepe, in urma obtinerii, la data de 20. 2020, a Licentei de concesiune pentru explorarea apei geotermale din perimetrul Otopeni - Aeroport, jud. Ilfov, anunta Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, printr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

CNAB demareaza lucrarile pentru exploatarea apei geotermale din zona Otopeni Aeroportul International Henri Coanda

Exploatarea apei geotermale din perimetrul Otopeni-Aeroport, va incepe, in urma obtinerii, la data de 20. 2020, a Licentei de concesiune pentru explorarea apei geotermale din perimetrul Otopeni - Aeroport, jud. Ilfov, anunta Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, printr-un comunicat de presa.

Aeroportul Otopeni va fi incalzit cu apa geotermala. CNAB a obtinut licenta de concesiune pentru explorare

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB) a anuntat vineri ca a obtinut licenta de concesiune pentru explorarea apei geotermale din perimetrul Aeroportului Otopeni. in perimetrul orasului Otopeni, apa geotermala extrasa poate atinge temperatura de 60 65 Celsius.

Certificate false de teste negative pentru COVID-19, gasite din nou la frontiera Promachonas. Autoritatile din Grecia verifica centrele de certificare din Romania si Bulgaria

Recent, la punctul de trecere a frontierei din Bulgaria inGrecia, Promachonas, au fost identificate documente false care certifica un test negativ pentru COVID-19. Potrivit postului de televiziuneMeha.

IN PRAG ELECTORAL: Gabriela Firea propune alocarea a 2,5 milioane de euro pentru 45 de parohii din Bucuresti

Primarul General al Municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, propune o rectificare a bugetului Capitalei in care sunt alocati peste 2,5 milioane de euro pentru 45 de parohii din Capitala, transmite Buletin de Bucuresti.

STEFAN MIHU, VICEPRESEDINTE COMISIA BUGET, FINANTE, BANCI SI PENTRU PIATA DE CAPITAL DIN SENAT: Fondul Roman de Investitii - o redenumire a Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii pe care l-a propus PSD

Pe hartie, cele doua instrumente financiare propuse de Cabinetul Orban - Fondul Roman de Investitii si Banca Nationala de Dezvoltare - arata foarte bine, dar punerea lor in practica de catre actualul guvern este imposibila sustine Stefan Mihu, vicepresedintele Comisiei buget, finante-banci si pentru piata de capital din cadrul Senatului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )