Libnet.ro
UNICEF

10:15

CNADNR: Rovinieta nu mai poate fi achizitionata din punctele de lucru ale CN Posta Romana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNADNR: Rovinieta nu mai poate fi achizitionata din punctele de lucru ale CN Posta Romana

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca, incepand de astazi, rovinieta nu mai poate fi achizitionata din punctele de lucru ale CN Posta Romana si Rompetrol Downstream, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Fenechiu: Dupa semnarea contractului plata mai poate intarzia 15 zile

Avocatul lui Dan Diaconescu, Daniel Fenechiu, a declarat ca dupa semnarea contractului, plata mai poate intarzia 15 zile.

Septembrie a fost cea mai sangeroasa luna din ultimii doi ani, in Irak.

Septembrie a fost cea mai violenta luna in Irak din august 2010, cu 365 de morti si 683 de raniti, potrivit unei statistici comunicate luni de doua ministere irakiene, al Sanatatii si de Interne, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Potrivit statisticilor, 182 de civili, 88 de politisti si 95 de soldati au murit in violentele produse in aceasta luna care tocmai s-a incheiat. Printre raniti, 453 sunt civili, 110 politisti si 120 soldati. Acesta este cel mai grav bilant din august 2010, cand au .

Surpriza: Cel mai scump oras din lume este in Siberia.

Multa vreme s-a vehiculat ideea ca cele mai scumpe orase din lume sunt metropolele New York, Londra, Tokio, Paris, scrie economica. net Intr-adevar, aceste metropole au preturi piperate, dar putina lume a luat in calcul faptul ca in locuri izolate, greu accesibile, cu populatie putina si saraca, preturile marfurilor ar putea depasi orasele bine aprovizionate si bine interconectate cu intreaga retea comerciala a lumii, scrie oligarh. md. Rusii pretind ca orasul cu cele mai ridicate preturi din .

Kelemen Hunor: UDMR se va confrunta anul acesta cu cele mai dificile alegeri din istoria sa

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, la Zalau, ca formatiunea pe care o conduce se va confrunta, pe 9 decembrie, cu cele mai dificile alegeri din istoria sa, in conditiile in care se anticipeaza o prezenta mare la vot iar Uniunea este in opozitie: In 2012, UDMR se confrunta cu cele mai dificile alegeri din istoria sa, din istoria de 23 de ani de dupa caderea comunismului.

BNR a cotat euro la 4,5331 lei, cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani

Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei a urcat la 4,5331 lei/euro si a atins cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani. Rata anuntata vineri este cu 1,91 bani peste cea de joi,.

Kelemen Hunor: UDMR se va confrunta cu cele mai dificile alegeri din istoria sa.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a precizat, vineri, la Zalau, ca formatiunea pe care o conduce se va confrunta, pe 9 decembrie, cu cele mai dificile alegeri din istoria sa, in conditiile in care se anticipeaza o prezenta mare la vot iar Uniunea este in opozitie, potrivit Agerpres. In 2012, UDMR se confrunta cu cele mai dificile alegeri din istoria sa, din istoria de 23 de ani de dupa caderea comunismului. Aceasta deoarece va fi o prezenta uriasa la vot, asa cum toate sondajele indica, in al .

Menage a trois - legea care face din acest lucru o afacere pe viata

La 17 ani, Tashi Sangmo s-a casatorit cu un adolescent de 14 ani care locuia in apropiere, intr-un sat retras din Himalaya, in Nepal. Devenind sotia lui, ea l-a luat in casatorie si pe fratele mai mic al.

Record negativ: cea mai scazuta lichiditate din ultimii sapte ani

La Sibex, sedinta de vineri a incheiat cea de-a noua luna din an printr-o evolutie predominant des-cendenta a cotatiilor futures.

UDMR, in fata celor mai grele alegeri din istorie.

Liderii principalului partid maghiar din Romania se tem de consecintele concurentei facuta de celelalte doua partide maghiare, PCM si PPMT. u mai ramas aproximativ doua luni pana la alegerile parlamentare, iar reprezentantii fiecarui partid au inceput sa gandeasca cele mai bune strategii, in speranta ca vor obtine voturile mult dorite ale electoratului. La fel fac si cei ai Uniunii Democrate Maghiare din Romania UDMR), insa liderii acestei formatiuni politice par ca se tem mai tare decat .

SCANDAL iN LUMEA SPORTULUI. Cel mai bun handablist din lume, arestat!.

Mai multe persoane, intre care Nikola Karabatic si alti jucatori de la Montpellier, sunt audiate, duminica, in cadrul unei anchete privind un meci trucat, au anuntat surse din cadrul politiei, citate de presa franceza, scrie realitatea. net. Cel putin sapte jucatori de handbal au fost plasati in detentie preventiva, duminica seara, de politie la Nanterre, in cadrul unui caz de meci trucat implicand echipa Montpellier, au anuntat surse apropiate anchetei, citate de AFP. Aceasta sursa nu a fost .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2558 seconds )