Libnet.ro
UNICEF

18:00

CNN: Elon Musk are din nou probleme, ar putea fi ndepartat de tot de la conducerea Tesla

Hotnews Hotnews,
 CNN: Elon Musk are din nou probleme, ar putea fi ndepartat de tot de la conducerea Tesla

Elon Musk este un vizionar si a initiat un adevarat cult pentru multi dintre clientii lui Tesla. Dar ca CEO Chief Executive Officer) al unei companii listate la bursa a devenit o gura sparta. Acum este din nou in vizorul Securities and Exchange Comission SEC), temuta autoritate de reglementare a pietei de capital, care vrea sa-l lase fara functia de conducere de la Tesla. continuă pe Hotnews

Corporate Report: Actiunile Tesla scad dupa ce Consumer Reports anunta ca nu mai recomanda Model 3; Masinile pe hidrogen sunt o amenintare pentru Tesla, chiar daca Elon Musk spune ca tehnologia este coplesitor de proasta

Graba a stricat pe alocuri treaba in goana dupa serii mari de productie, dar Tesla spune ca are situatia sub control Elon Musk o numeste fool cell, dar masina pe hidrogen fuel cell este considerata de multi experti drept mai viabila decat cea electrica vom trai si vom vedea dar nu la noi.

Guvernul vrea din nou sa cumpere Cumintenia Pamntului a lui Constantin Brncusi

Guvernul va demara din nou discutii cu proprietarii sculpturii Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi pentru a o cumpara, imediat dupa ce bugetul pe 2019 va fi promulgat, a declarat Valer-Daniel Breaz, ministrul Culturii si Identitatii Nationale, la o conferinta de presa privind bugetul pe 2019, sustinuta marti la Muzeul Taranului Roman.

Criminala de la metrou, din nou in fata judecatorilor. Magdalena Serban a cerut reducerea condamnarii

Criminala de la metrou, Magdalena Serban, a ajuns din nou in fata judecatorilor dupa ce a contestat condamnarea la inchisoare pe viata data de Tribunalul Bucuresti in luna octombrie. Femeia de 37 de ani a.

Olguta Vasilescu se marita, din nou: nunta de la Chicago iti arata banii din PSD

Astazi, 24 februarie 2019, Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda au cununia civila. Faptul ca va fi oficiata de Dragobete nu este o coincidenta. Felicitarile, masa si dansul vor avea loc la Chicago. Fostul ministru si actual deputat PSD, Lia Olguta Vasilescu se marita cu presedintele Comisie de control a SRI, senatorul Claudiu Manda. Cei [] .

Elon Musk vrea un oras pe Marte si, ei bine, cam asa ar fi viata acolo

Nu e un secret pentru nimeni faptul ca Elon Muskvrea ca omenirea sa construiasca o baza pe Marte, iar miliardarul a vorbit despre cum ar putea arata aceasta. Primii pasi ai colonizarii vor.

CSM respinge din nou cererea de echivalare a gradului profesional al Laurei Codruta Kovesi

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a respins, marti, plangerea formulata de Laura Codruta Kovesi fata de decizia din noiembrie 2018 a Sectiei, care a respins la acea data.

Procurorii din Constanta ies din nou n strada astazi. Seful Parchetului: Daca stam ascunsi pe sub mese ne pun piciorul pe grumaz

Procurorii constanteni vor protesta din nou, luni, de la ora 16. 00, in fata Parchetului. Daca stam ascunsi pe sub mese, ne pun pun piciorul pe grumaz. Cerem masuri de bun simt, in primul rand abrogarea Ordonantei 7, a declarat pentru HotNews. ro prim-procurorul parchetului Constanta, Viorel Teliceanu. Procurorii din Constanta mai spun ca orice discutie a premierului Viorica Dancila cu reprezentantii magistratilor ar trebui sa excluda Asociatia Procurorilor din Romania, Asociatia Magistratilor din Romania si Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania, care au lansat in mod constant atacuri nefondate, la limita codului deontologic, impotriva Parchetului General, a DNA si a conducerii Ministerului Public.

Cea mai mare retea de trafic de minori din Europa,libera sa actioneze din nou. Milioane de euro, palate si limuzine din cersit

Cea mai mare retea de trafic de minori din Europa este libera sa actioneze din nou. Se intampla in Romania, unde judecatorii au decis ca cei care au facut din zeci de copii sclavi, nu au facut de fapt nimic.

Vestele galbene protesteaza din nou la Paris. Peste 11.000 de oameni au iesit in strada

Mii de persoane au demonstrat sambata la Paris si in alte orase din Franta si zeci au fost arestate, miscarea antiguvernamentala vestele galbene intrand astfel in cea de-a 15-a saptamana de proteste, re.

ACTUL 15. `Vestele galbene` au impanzit din nou strazile Frantei! Demonstrantii au aprins torte si au aruncat cu petarde (VIDEO)

Mii de oameni au marsaluit, sambata, in Paris si in alte orase din Franta, in timp ce cateva zeci au fost arestati, pe fondul celei de-a 15-a reprezentatii a asa-ziselor veste galbene, potrivit.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )