Libnet.ro
UNICEF

23:45

CNSAS: Isarescu - recrutat de Securitate cand era cercetator la Institutul de Economie Mondiala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNSAS: Isarescu - recrutat de Securitate cand era cercetator la Institutul de Economie Mondiala

CNSAS arata ca informatiile furnizate de Isarescu vizeaza ingradirea dreptului la viata privata si a dreptului la libertatea cuvantului, scrie g4media Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) sustine, in documentul trimis instantei, ca guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, ar fi fost recrutat de Securitate pe cand era cercetator la Institutul de Economie Mondiala, arata g4media. continuă pe Ziarul Bursa

CNSAS il acuza pe Isarescu ca a turnat la Securitate doua persoane

Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) sustine in documentul trimis instantei ca guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, ar fi fost recrutat de Securitate pe cand era cercetator la Institutul de Economie Mondiala. Documentele din dosarele Securitatii, invocate de CNSAS, arata ca Isarescu ar fi fost folosit de Securitate ca persoana de sprijin sursa inca din 1979. El ar fi dat note cu numele conspirativ Manole, CONFORM g4media. ro.

CSNAS: Mugur Isarescu ar fi fost folosit de Securitate ca persoana de sprijin sursa inca din 1979 - DOCUMENT

Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) sustine in documentul trimis Curtii de Apel Bucuresti ca guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, ar fi fost folosit ca sursa de catre Securitate inca din anul 1979. CNSAS mai spune, invocand documente, ca Mugur Isarescu a activat ca informator in perioada 1979-1989, fiind recrutat in perioada in care era cercetator.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )