Libnet.ro
UNICEF

18:15

Coasta de Fildes: Un avion cargo s-a prabusit langa aerportul din Abidjan, cel putin 4 persoane au murit

Hotnews Hotnews,
 Coasta de Fildes: Un avion cargo s-a prabusit langa aerportul din Abidjan, cel putin 4 persoane au murit

Cel putin patru persoane au murit sambata dupa ce un avion cargo s-a prabusit in mare langa aeroportul international din Abidjan, cel mai important oras din Coasta de Fildes, a declarat Reuters un martor al incidentului. continuă pe Hotnews

UPDATE Un avion cargo s-a prabusit langa principalul aeroport din Coasta de Fildes: Patru cetateni moldoveni au murit, iar sase persoane, printre care si patru francezi, sunt ranite

Cel putin patru persoane au murit sambata dupa ce un avion cargo s-a prabusit in mare langa aeroportul international din Abidjan, cel mai important oras din Coasta de Fildes, a declarat Reuters un martor al incidentului. 48 Cei patru decedati erau cetateni moldoveni, a declarat ministrul ivorian pentru securitate, adaugand ca patru dintre raniti sunt francezi. Surse Reuters spun ca francezii raniti sunt militari. 15 Seful companiei care opereaza aeroportul a anunta ca accidentul s-a soldat cu patru morti si sase raniti, dintre care doi sunt in stare grava.

VIDEO UPDATE Un avion cargo s-a prabusit langa principalul aeroport din Coasta de Fildes: Patru cetateni moldoveni au murit, iar sase persoane, printre care si patru francezi, sunt ranite

Cel putin patru persoane au murit sambata dupa ce un avion cargo s-a prabusit in mare langa aeroportul international din Abidjan, cel mai important oras din Coasta de Fildes, a declarat Reuters un martor al incidentului. UPDATE: Cei patru decedati erau cetateni moldoveni, a declarat ministrul ivorian pentru securitate, adaugand ca patru dintre raniti sunt francezi. Surse Reuters spun ca francezii raniti sunt militari.

Un avion cargo s-a prabusit in Oceanul Atlantic. Cel putin patru persoane si-au pierdut viata

Un avion cargo s-a prabusit sambata in Oceanul Atlantic. Incidentul a avut loc imediat dupa decolarea de pe aeroportul din Abidjan, situat in Coasta de Fildes. Potrivit zf. ro, aeronava s-a.

Un avion s-a prabusit in Oceanul Atlantic

Un avion cargo s-a prabusit sambata in Oceanul Atlantic, imediat dupa decolarea de pe aeroportul din Abidjan, in Coasta de Fildes.

Un avion s-a prabusit in Oceanul Atlantic: patru cetateni din Republica Moldova au murit si doi au fost raniti

Un avion cargo s-a prabusit sambata in Oceanul Atlantic, imediat dupa decolarea de pe aeroportul din Abidjan, in Coasta de Fildes. Accidentul s-a soldat cu moartea a patru persoane originare din Republica Moldova.

Un avion s-a prabusit in Oceanul Atlantic, in apropiere de Coasta de Fildes. Cel putin patru morti

Un avion s-a prabusit sambata in Oceanul Atlantic, imediat dupa ce decolase de pe aeroportul din Abidjan, situat in Coasta de Fildes .

UPDATE Patru cetateni moldoveni au murit dupa ce un avion s-a prabusit in Oceanul Atlantic, in apropiere de Coasta de Fildes

Un avion s-a prabusit sambata in Oceanul Atlantic, imediat dupa ce decolase de pe aeroportul din Abidjan, situat in Coasta de Fildes .

Un avion s-a PRABUSIT in Oceanul Atlantic! (FOTO)

Un avion s-a prabusit sambata in Oceanul Atlantic, imediat dupa decolarea de pe aeroportul din Abidjan, situat in Coasta de Fildes, afirma surse citate de BBC News si de cotidianul Le Figaro, ci.

Un avion s-a prabusit in Oceanul Atlantic, in apropiere de Abidjan

Un avion s-a prabusit in Oceanul Atlantic, astazi dimineata, la scurt timp dupa ce a decolat de pe aeroportul international din Abidjan, Coasta de Fildes.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )