Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cod galben de ceata si burnita pentru Bucuresti si 17 judete

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de ceata si burnita pentru Bucuresti si 17 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica dimineata mai multe atentionari nowcasting cod galben de ceata, burnita si polei pentru 17 judete, valabile in urmatoarele ore. Conform atentionarilor postate pe site-ul ANM, intre orele 9:00 si 12:00, pe arii relativ extinse in judetele Olt si Valcea si pe arii restranse in judetul Dolj, Gorj, inclusiv municipiile Slatina, Rm. Valcea, Craiova si Tg. Jiu se va semnala ceata, ce determina reducerea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, fenomenul fiind asociat si cu burnita. continuă pe Hotnews

Cod galben de ceata si burnita in Bucuresti si in judetele Ilfov, Calarasi si Valcea pana la ora 15:00

Meteorologii au emis, duminica la pranz, atentionari cod galben de ceata si burnita, valabile in urmatoarele trei ore pe raza a trei judete, inclusiv in Municipiul Bucuresti. Astfel, intre orele 12:00 si 15:00, local in judetele Calarasi si Ilfov inclusiv in municipiul Bucuresti, mai ales in zona periferica), si pe arii relativ extinse din judetul Valcea, inclusiv in municipiile Rm. Valcea si Dragasani, se va semnala ceata si burnita.

UPDATE Cod Galben de ceata si burnita pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica dimineata o serie de atentionari nowcasting Cod Galben de ceata, burnita si polei pentru mai multe judete din tara.

Cod Galben de ceata si burnita pentru 17 judete si municipiul Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod Galben de ceata, burnita si polei pentru 17 judete, valabile in urmatoarele ore.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meterologie ANM) a emis avertizari de scurta durata de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

UPDATE Cod galben de ceata in mai multe judete. Traficul este ingreunat

Administratia Nationala de Meterologie ANM) a emis avertizari de scurta durata de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Cod galben de ceata valabil pentru 27 de judete, inclusiv Capitala

Meteorologii au emis, duminica dimineata, un cod galben de ceata valabil pentru 27 de judete, inclusiv Capitala. Judetele vizate sunt Harghita, Suceava, Neamt, Bacau, Vrancea, Botosani, Iasi, Vaslui, Galati,.

Cod Galben de ceata in sapte judete. Circulatia rutiera, ingreunata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis cod galben de ceata sambata dimineata pentru sapte judete din tara: Botosani, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Valcea si Gorj. Politia Romana a anuntat ca circulatia este ingreunata datorita cetii, in special in zonele din N-E tarii.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o avertizare cod galben de ceata valabila pana la ora 12.

Cod galben de ceata in judetul Bacau

Administratia Nationala de Meteorologie a instituit cod galben de ceata pentru mai multe judete pana la ora 16:00.

Cod galben de ceata in mai multe zone ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, o avertizare cod galben de ceata pentru zona de vest a tarii, unde vizibilitatea va fi redusa sub 200 metri, izolat sub 50 metri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )