Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cod Galben de ceata in judet, pana la ora 11,00. Scapam, in schimb, de ger

Adevărul Adevărul,
Cod Galben de ceata in judet, pana la ora 11,00. Scapam, in schimb, de ger

Meteorologii au lansat o avertizare now casting de ceata pentru judetul Olt, fiind prognozate ceata intensa cu depunere de chiciura. continuă pe Adevărul

Cod galben de ceata in 11 judete din sudul tarii. Vizibilitatea este redusa pe A1, A2 si A3

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri seara, atentionari cod galben de ceata pentru 11 judete din sudul tarii, politistii atentionand ca vizibilitatea este foarte scazuta pe autostrazile A1, A2 si A3.

Cod galben de ceata in sapte judete. Atentie, soferi! Este ceata densa si pe autostrazile A2 si A3

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa pentru sapte judete din estul si sud-estul tarii, valabile in urmatoarele ore. Traficul pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti se desfasoara in conditii de ceata densa, vizibilitatea fiind sub 150 de metri. De asemenea, si pe autostrada A2 se circula in conditii de ceata.

Cod galben de ceata densa. Vizibilitate sub 50 de metri pe Autostrada Soarelui

Un cod galben de ceata densa a pus stapanire pe Baragan, dand peste cap traficul. Din cauza vizibilitatii foarte scazute, izolat si sub 50 de metri, circulatia este ingreunata pe Autostrada Soarelui.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o alerta de Cod galben de ceata in sapte judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, atentionari de Cod galben de ceata si vizibilitate redusa in sapte judete din estul si sud-estul tarii, valabile in urmatoarele ore.

Cod galben de viscol in patru judete

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, atentionari cod galben de viscol pentru patru judete din sud-estul tarii. In acele zone, viteza vantului atinge, la rafala, 65 de kilometri pe ora. Judetele Caras- Severin, Constanta si Calarasi, sunt sub cond galben de viscol pana la ora 10.

Dambovita. Cod Galben de ger pana sambata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o avertizare meteorologica Cod Galben, valabila si pentru judetul Dambovita, fenomenele vizate fiind vreme deosebit de rece si nopti geroase, pana sambata, ora 10.

ANM a emis un Cod galben de ger in 20 de judete si Bucuresti, pana sambata dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o atentionare de Cod galben de ger, valabila in 20 de judete si municipiul Bucuresti, pana sambata dimineata.

Cod galben de ger in Oltenia. Pana cand temperaturile maxime raman negative

Agentia Nationala de Meteorologie a emis astazi Cod galben de ger pentru jumatate de tara, temperaturile ramanand negative cateva zile la rand.

UPDATE Ger in toata tara pana la sfarsitul saptamanii. Minimele vor ajunge la minus 20 de grade Celsius. Cod galben de viscol in mai multe judete

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, atentionari cod galben de viscol pentru mai multe judete din sud-estul tarii, unde intensificarile vantului ating, la rafala, 65 de kilometri pe ora. Totodata, specialistii au emis o informare, anuntand cavremea va deveni geroasa, de miercuri noapte pana la sfarsitul saptamanii, cu temperaturile minime cuprinse intre -20 si -10 grade.

COD GALBEN DE VREME REA! Temperaturi de -22 de grade. GER CUMPLIT in Capitala si 20 de judete (VIDEO, FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie anunta inca trei zile de ger cumplit. Meteorologii au emis Cod Galben de vreme rea pentru Bucuresti si 20 de judete. intre 19 ianuarie, ora 12 si 21.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )