Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, vineri, sub Cod galben de ceata, anunta Administratia Nationala de Meteorologie. continuă pe Adevărul

Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

UPDATE Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Capitala si doua judete, sub avertizare cod galben de ceata

Administratia Nationala de Meteorologie a amis avertizari cod galben pentru Bucuresti si pentru judetele Ilfov si Hunedoara, unde se va semnala ceata care determina reducerea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Mai multe vedete din sport si-au anuntat sprijinul pentru Vladimir Putin in alegerile prezidentiale din primavara

Mai multe vedete sportive, intre care si marele maestru al sahului, Serghei Kariakin, si-au anuntat sprijinul fata de presedintele rus Vladimir Putin, care inca nu si-a anuntat oficial candidatura pentru alegerile prezidentiale din 2018.

Atentie, soferi! Opt judete, sub cod galben de ceata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri, 17 noiembrie, mai multe atentionari cod galben de ceata pentru opt judete. Atentionarile vizeaza judetele Bihor, Sibiu, Mures, Cluj, Salaj, Satu.

Avertizare de fenomene periculoase. Opt judete sunt sub cod galben de ceata

Opt judete - Cluj, Salaj, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Maramures, Sibiu, Mures si Bihor - se afla sub avertizare cod galben de ceata, vineri dimineata, vizibilitatea scazand local sub 200 de metri si.

LIVETEXT Black Friday 2017. Statistici in timp real despre ziua cu cele mai multe reduceri din an si cele mai interesante oferte puse la bataie

Black Friday este in sfarsit aici. Toate lanturile mari de magazine s-au pregatit asa cum au stiut mai bine de aceasta zi si au venit in intampinarea clientilor cu mii de oferte pentru produsele lor preferate.

Noi avertizari meteo de la ANM! Cod galben de vreme rea in urmatoarele ore

ANMa emis joi dimineata o noua avertizare de vreme rea valabila pentru urmatoarele ore. COD GALBEN Valabil de la : 16-11-2017 ora 8:00 pana la : 16-11-2017 ora 11:00 In zona : Judetul.

Nemtii pun Dacia la zid. Modelele Logan, Sandero si Duster in topul masinilor cu cele mai multe defecte

Specialistii TUV Germania au publicat cel mai recent clasament al automobilelor testate in ultimele 12 luni. Din pacate pentru tara noastra, acesta aduce cele mai proaste scoruri din istoria Dacia, pentru modelele Sandero, Logan si Duster.

Accident aviatic la Londra. Mai multe persoane au murit, dupa ce un avion a intrat in coliziune in zbor cu un elicopter

Un avion a intrat in coliziune, in zbor, cu un elicopter, vineri, in apropiere de orasul Londra, iar mai multe persoane au murit in accident, afirma surse citate de presa britanica. Ambele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )