Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cod galben de ceata pentru mai multe judete si drumuri din tara.

România Liberă România Liberă,
Cod galben de ceata pentru mai multe judete si drumuri din tara.

In zonele de campie din judetele Arad, Timis, Bihor si Hunedoara, inclusiv localitatile Arad, Timisoara, Oradea si Deva se va semnala ceata care determina vizibilitate scazuta, local sub 200 m si izolat sub 50 m, local depunere de chiciura polei). --- Traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata pe mai multe drumuri nationale. In judetul Arges si pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti vizibilitatea scade sub 100 de metri, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane. Luni . continuă pe România Liberă

ANM: Atentionari de ceata pentru mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, astazi, atentionari Cod galben de ceata pentru judetele Harghita, Dolj si Olt.

UPDATE Cod galben de ceata valabil pentru mai multe judete din tara

Ceata persista si sambata in Romania, astfel ca meteorologii au emis avertizari de cod galben valabile pentru mai multe judete. Din cauza fenomenelor meteo, vizibilitatea va scadea izolat sub 50 de metri.

Cod galben de ceata si burnita in mai multe judete si in municipiul Bucuresti

Meteorologii au emis, duminica dimineata, o atentionare cod galben de ceata si vizibilitate redusa pentru mai multe judete si municipiul Bucuresti, valabil pana la ora 15:05.

UPDATE Cod galben de ceata si burnita in mai multe judete si in Bucuresti

Meteorologii au emis, duminica dimineata, o atentionare cod galben de ceata si vizibilitate redusa pentru mai multe judete si municipiul Bucuresti, valabil pana la ora 15.

COD GALBEN de CEATA in mai multe judete din tara, pana dupa-amiaza

Meteorologii au emis, duminica dimineata, o atentionare de Cod Galben de ceata si vizibilitate redusa pentru 10 judete si Municipiul Bucuresti, valabil pana la ora 15:05. Potrivit.

Cod galben de ceata in mai multe judete si Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, in aceasta dimineata, o atentionare Cod galben de ceata si vizibilitate redusa pentru 10 judete si municipiul Bucuresti.

Cod galben de ceata pentru Bucuresti si alte 18 judete, inclusiv autostrazile A1 si A2

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ceata pentru prima parte a acestei zile in mai multe zone din tara, inclusiv municipiul Bucuresti drumurile nationale si europene aferente si autostrazile A1, A2.

METEO Cod galben de ceata pentru trei judete din tara

Ceata persista si sambata in Romania, astfel ca meteorologii au emis avertizari de Cod galben valabile pentru trei judete. Din cauza fenomenelor meteo, vizibilitatea va scadea izolat sub 50 de metri.

Cod galben de ceata pentru 20 de judete din tara si Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis cod galben de ceata in aceasta dimineata pentru 20 de judete din tara si Bucuresti, inclusiv pentru drumurile judetene si europene aferente si autostrazile A1 si A2.

UPDATE Cod galben de ceata pentru 16 judete din tara si Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis cod galben de ceata in aceasta dimineata pentru 16 judete din tara si Bucuresti, inclusiv pentru drumurile judetene si europene aferente si autostrazile A1 si A2.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )