Libnet.ro
UNICEF

05:45

COD GALBEN de PLOI si GRINDINA pentru mai multe judete ale tarii. Vezi zonele afectate.

România Liberă România Liberă,
COD GALBEN de PLOI si GRINDINA pentru mai multe judete ale tarii. Vezi zonele afectate.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o avertizare cod galben de ploi si grindina pentru mai multe judete ale tarii. Pana la ora 17:00, in nord-vestul judetului Arges pe aliniamentul Suici - Cicanesti - Corbeni - Nucsoara si zona de munte aferenta se vor semnal grindina de dimensiuni medii, descarcari electrice frecvente, dar si ploi cu caracter de aversa ce pot depasi 25 l/mp. Fenomene metorologice similare vor fi sesizate pana in jurul orei 15:15-15:40 in judetul Hunedoara . continuă pe România Liberă

Avertizare meteo. Cod galben si portocaliu de vijelii si grindina pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe coduri galbene si portocalii de vijelii si ploi cu grindina, valabile pentru mai multe judete din tara.

Avertizare meteo. Cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, in cursul zilei, mai multe coduri galbene de ploi cu grindina, valabile pentru mai multe judete din tara.

Cod galben de ploi si grindina in doua judete din tara

Agentia Nationala de Meteorologie ANM) a emis doua avertizari de cod galben de scurta durata, valabile pentru judetele Suceava si Tulcea.

Cod galben de ploi si grindina in judetul Suceava

Agentia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de cod galben in jumatatea de vest a judetului Suceava, valabila in intervalul orar 13:15 - 14:15.

Cod galben de ploi torentiale in mai multe judete din tara

ANM a emis marti seara doua avertizari cod galben de furtuna pentru judetele Vaslui, Prahova, Braila si Buzau, valabile pana la ora 23:00. Potrivit meteorologilor, va ploua abundent in jumatatea de nord a j.

Cod galben de vijelii pentru judetele Timis, Bihor si Hunedoara

ANM a emis lui seara doua avertizari cod galben de vijelii pentru judetele Timis, Bihor si Hunedoara, valabile pana la ora 22:45. Potrivit meteorologilor, va ploua abundent in sudul si centrul judetului.

COD GALBEN de ploi si grindina. Care sunt zonele afectate.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o avertizare de cod galben de ploi si grindina, valabil in mai multe judete din tara, conform rtv. net. Intre orele 12. 50 si 14. 20 se vor semnala averse care vor depasi local 25 l/mp izolat grindina de dimensiuni mici si medii in judetul Maramures, zona delimitata de localitatile: Sighetu Marmatiei, Desesti, Budesti, Ocna Sugatag, Stramtura, Leordina, Bistra, Bocicoiu Mare. Intre orele 12. 55 si 14. 00 se vor semnala local cantitati de apa .

ANM: Cod galben de ploi si grindina in Tulcea si Suceava

Agentia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, doua avertizari de cod galben de scurta durata, valabile pentru judetele Suceava si Tulcea. Agentia Nationala de Meteorologie a mai emis o avertizare de.

Recidivist la 20 de ani: in fata judecatorilor, pentru mai multe infractiuni de furt

Alexandru Gabriel Dumitrascu s-a apucat de furat inca de pe vremea cand era minor. A mai fost condamnat la inchisoare, dar a beneficiat de suspendarea pedepsei.

Avertizare meteo. Cod galben si portocaliu de vijelii si grindina pentru patru judete din tara

Meteorologii au emis mai multe coduri galbene si portocalii de vijelii si ploi cu grindina, valabile pentru patru judete din tara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )