Libnet.ro
UNICEF

23:00

UPDATE Capitala si mai multe judete judete se afla sub Cod Galben de ninsori si de vant

Adevărul Adevărul,
UPDATE Capitala si mai multe judete judete se afla sub Cod Galben de ninsori si de vant

Meteorologii au prelungit, luni, Codul Galben de ninsori, pana la ora 22. 00, in zona Carpatilor Orientali si in Moldova. De asemenea, Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca, in judetele Tulcea, Buzau, Braila, este Cod Galben de vant, pana la ora 20. continuă pe Adevărul

Capitala si 32 de judete se afla sub Cod Galben de ninsori si de vant

Vremea va fi rece si predominant inchisa, cu precipitatii pe arii mai extinse in cursul zilei, in general moderate cantitativ in centrul, estul si nord-estul teritoriului. Reamintim ca meteorologii au emis, ieri, Cod Galben de vant si ninsori pentru mai multe judete ale tarii.

JAF ca in filme! Un fals PREOT a furat CUTIA MILEI din manastiri din mai multe judete din tara

Retinere inedita la Drobeta Turnu Severin. Un barbat care se dadea calugar la Manastirea Patrunsa a fost prins in flagrant de politisti in timp ce fura din lacasuri de cult. Falsul preot, de fapt un.

FOTO VIDEO Prima zapada importanta a adus o avalansa de accidente n Moldova. Ninsoarea a afectat mai multe drumuri nationale

Prima zapada din sezon a facut ravagii in Moldova, afectand mai multe drumuri nationale. Mai multe TIR-uri au deraiat, iar masini de mici dimensiuni au cazut in rape. Si transportul in comun a fost afectat in unele municipii, iar in Iasi mai multe tramvaie s-au defectat iar un vagon a deraiat. De asemenea, unele localitati din Neamt au ramas fara energie electrica.

Primele zapezi au creat probleme pe soselele de munte. Utilajele au iesit pe mai multe drumuri judetene

Ninsorile s-au asternut peste statiunile montane Straja, Parang si Rausor Retezat. A fost necesara interventia utilajelor de deszapezire pe mai multe sosele.

Frigul ii specializeaza pe hoti. Trei tineri au furat mai multe pilote dintr-un magazin

Trei tineri, cu varsta cuprinsa intre 18 si 23 de ani, sunt cercetati pentru furt, dupa ce au profitat de neatentia angajatilor unui magazin si au sustras mai multe pilote de pe rafturi.

E cod galben de vreme rea! Vant puternic, lapovita si ninsoare in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, vineri, o noua avertizare nowcasting Cod galben de vant, lapovita si ninsoare, valabila in judete din zona Dobrogei. Potrivit sursei citate, pana.

Cod galben de ninsori in Prahova. Drumurile sunt acoperite cu zapada in zona de munte, la Sinaia si Maneciu

DN1, de la Sinaia spre Predeal si DN1 A de la Maneciu spre limita cu judetul Brasov este acoperit cu un strat de zapada, anunta Biroul de Presa al Politiei Prahova. Judetul Prahova se afla sub cod galben de ninsori pana luni la ora 22.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit, pana la ora 14:00, atentionarea nowcasting Cod galben de vant puternic, emisa vineri dimineata pentru zona Dobrogei. Potrivit meteorologilor, in.

Consultant: Investitiile n criptomonede mai multe riscuri dect beneficii

In prima jumatate a anului 2018, 86% din principalele oferte initiale de monede ICO-uri), care au fost cotate la o bursa de schimb de criptomonede in 2017, sunt sub pretul lor initial de cotare, iar un portofoliu al acestor ICO-uri a scazut cu 66% de la apogeul pietei de la inceputul acestui an. Mai mult, 30% dintre acestea si-au pierdut substantial valoarea, arata o analiza EY Romania.

ALERTA METEO: Ce se va intampla cu vremea in aceasta saptamana... Rasturnare de situatie: Care sunt cele mai afectate judete!

Meteorologii au anuntat, pentru saptamana 19-25 noiembrie, recorduri de ninsori in luna noiembrie si ger extrem. Sunt prognozate zapezi insemnate cantitativ, fiind cele mai mari ninsori din sudul tarii, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )