Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cod galben de polei pentru 10 judete, pana la ora 23:00

B1 B1,
Cod galben de polei pentru 10 judete, pana la ora 23:00

Meteorologii au emis vineri seara avertizari cod galben nowcasting de polei pentru mai multe judete din estul si centrul tarii, valabile pana la ora 23:00. Potrivit ANM, se semnaleaza polei local in judetele. continuă pe B1

Meteorologii au facut anuntul in urma cu putin timp: incep NINSORILE. Pentru 7 judete este COD GALBEN de POLEI

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, doua atentionari nowcasting Cod galben de ploi si polei valabile in orele urmatoare in municipiul Bucuresti si in judetele Olt, Dolj,.

Avertizare meteo: Cod galben de polei in cinci judete

Judetele Sibiu, Mures, Alba, Brasov si Covasna se afla sub cod galben de polei, intre orele 14. 00 si 17. 00, informeaza, vineri, Agentia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod galben de precipitatii mixte ce depun polei in judetele Sibiu, Mures si Alba

Meteorologii au emis, joi, o avertizare cod galben de precipitatii mixte pentru judetele Sibiu, Mures si Alba, potrivit Adminsitratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele 10:00.

Soferii care circula pe A1 trebuie sa reduca viteza. Este cod galben de ceata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri dupa-amiaza, doua avertizari nowcasting COD GALBEN DE CEATA pentru autostrada A1 si judetele Arges si Satu Mare, valabile pana la ora 23.

Avetizare cod galben de ceata pentru mai multe judete

Meteorologii au emis, joi dimineata, mai mult avertizari cod galben de ceata pentru judetul Maramures, Cluj, Mures si Sibiu, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Prima avertizare este valaib.

Avertizare cod galben de ceata pentru mai multe judete

Meteorologii au emis, joi dimineata, mai mult avertizari cod galben de ceata pentru judetul Maramures, Cluj, Mures si Sibiu, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Prima avertizare este valaib.

Avertizare cod galben de ceata in judetul Satu Mare

Meteorologii au emis, joi dimineata, o avertizare cod galben de ceata pentru judetul Satu Mare, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele 07:00 si 10:00. in a.

Clujul sub ceata. Meteorologii au anuntat cod galben

Specialistii au anuntat ca joi, 27 noiembrie, Clujul este sub cod galben intre orele 8. 00 si 11. in ciuda cetii nu sunt zboruri anulate sau intarziere pe Aeroportul International Cluj, potrivit site-ului institutiei.

Cod galben de precipitatii mixte, ceata si polei in judete din centrul si sud-estul tarii, pana la 23,00

Administratia Nationala de Meteorologie /ANM/ a emis, vineri seara, noi atentionari nowcasting Cod galben de precipitatii mixte, ceata si polei, valabile pana la ora 23,00, in mai multe judete din centrul si sud-estul tarii, anunta Agerpres.

COD GALBEN de precipitatii mixte, ceata si polei in judete din centrul si sud-estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri seara, noi atentionari nowcasting COD GALBEN de precipitatii mixte, ceata si polei, valabile pana la ora 23. 00, in mai multe judete din centrul si.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )