Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cod galben de vant puternic in sase judete

B1 B1,
Cod galben de vant puternic in sase judete

O atentionare nowcasting cod galben de vant puternic vizand sase judete a fost emisa duminica seara de Administratia Nationala de Meteorologie. Astfel, in intervalul orar 19:30 23:30, in zona de munte a. continuă pe B1

COD GALBEN de vant puternic in sase judete

Atentionare nowcasting cod galben de vant puternic care vizeaza sase judete a fost emisa duminica seara de Administratia Nationala de Meteorologie. intre orele 19:30 si 23:30, in zona de munte a judetelor Sibiu, Brasov, Arges, Dambovita si Prahova se vor semnala intensificari ale vantului ce vor atinge la rafala viteze de 80 90 km/h, zapada viscolita si spulberata.

COD GALBEN de precipitatii mixte, polei si vant puternic in judete din Oltenia, Muntenia si in zona Dobrogei

Administratia Nationala de Meteorologie /ANM/ a emis, sambata dimineata, o serie de atentionari nowcasting Cod Galben de precipitatii mixte, vant puternic si polei, valabile in judete din Oltenia si.

Cod galben de polei in Dobrogea

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis in aceasta dimineata cod galben de precipitatii mixte care depun polei, valabil pana la ora 13. 00 in Dobrogea. De asemenea, ANM a emis o atentionare de tip cod galben privind intensificarea vantului local in judetele Mehedinti, Gorj si Dolj.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,266 seconds )