Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cod galben de vijelii in 15 judete si alerta de inundatii pe mai multe rauri. Vezi zonele vizate

Antena3 Antena3,
Cod galben de vijelii in 15 judete si alerta de inundatii pe mai multe rauri. Vezi zonele vizate

Update 14. 10 - Hidrologii au emis, joi, o atentionare cod galben de viituri, cresteri de debite si niveluri pe rauri din noua bazine hidrografice situate in zona Moldovei, valabila pana sambata, la ora. continuă pe Antena3

Vijelii in 15 judete si alerta de inundatii pe mai multe rauri. Vezi zonele vizate si prognoza meteo

Update 14. 38 - Ploile vor fi prezente in intreaga tara pana la jumatatea acestei luni, a anuntat joi, directorul Administratiei Nationle de Meteorologie, Ion Sandu, intr-o conferinta de presa organizata.

Cod galben de vijelii pana vineri seara. Care sunt zonele vizate

Meteorologii au emis, joi, cod galben de ploi, valabil pentru zona de est si nord a tarii, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM). Atentionarea este valabila din aceasta seara, de la ora 18, p.

Cod galben de vijelii pana vineri seara. Vezi zonele vizate si prognoza meteo

Meteorologii au emis, joi, cod galben de ploi, valabil pentru zona de est si nord a tarii, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM). Atentionarea este valabila din aceasta seara, de la ora 18, pana.

UPDATE Avertizari tip cod galben de furtuna pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de furtuna pentru judetele Bacau si Galati, valabila pana la 15. in plus, se vor afla sub incidenta avertizarii pana la ora 15. 00 si judetele Prahova, Dambovita si Arges.

AVERTIZARE METEO Cod Galben de ploi si grindina in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis doua avertizari de scurta durata de tip cod galben vizand judetele Prahova, Dambovita, Arges, Vrancea si Galati, unde se vor semnala ploi abundente, grindina si intensificari ale vantului.

Cod galben de vreme rea si la Braila

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis astazi atentionarea meteorologica de cod galben, valabila in intervalul 6 iunie, orele 18:00- 7 iunie, orele 22:00, pentru mai multe judete din tara, printre care si Braila.

UPDATE Avertizari tip cod galben de furtuna pentru trei judete din tara

Meteorologii au emis o avertizare tip cod galben de furtuna pentru judetele Vrancea si Galati, valabila pana la ora 14. Totodata, se vor afla sub avertizare pana la ora 14. 00 si judetele Prahova, Dambovita si Arges.

COD GALBEN de ploi torentiale, grindina si vijelii pentru 15 judete. Vezi HARTA zonelor afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o atentionare COD GALBEN de ploi torentiale, grindina si intensificari ale vantului, valabila de joi de la ora 18:00 pana vineri la ora 22:00 in mai multe zone din tara, relateaza Jurnalul. ro .

COD GALBEN de INUNDATII pentru 9 judete. Debitul Dunarii, in PERICOL?.

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, joi, cod galben de inundatii pentru noua judete ale tarii. Codul va fi insitituit de joi, de la ora 20:00 pana pe 8 iunie, la ora 10:00 pentruraurile mici din bazinele hidrografice: Suceava, Moldova, Bistrita, Trotus judetele Suceava, Neamt, Harghita si Bacau), Susita, Putna, Ramnicu Sarat judetul Vrancea), Barlad judetele Vaslui si Galati), Jijia judetele Botosani si Iasi) si pe afluentii Prutului inferior din .

Cod galben de ploi torentiale, grindina si intensificari de vant in 15 judete din tara

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ploi torentiale, grindina si intensificari de vant, valabila din aceasta dupa-amiaza pana in seara zilei de vineri, 7 iunie pentru 15 judete din tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )