Libnet.ro
UNICEF

15:00

COD PORTOCALIU si COD GALBEN pe mai multe rauri din tara

Antena3 Antena3,
COD PORTOCALIU si COD GALBEN pe mai multe rauri din tara

Rauri din judetele Maramures si Satu Mare se afla, pana vineri la ora 16. 00, sub cod galben, potrivit actualizarii unei avertizari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA),. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara

Hidrologii au emis, miercuri, avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din sud-vestul tarii, in intervalul joi, ora 23. 00 - vineri, ora 24.

COD GALBEN de ceata pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting de ceata pentru mai multe judete din tara. Astfel, conform meteorologilor, ceata va afecta judetele Valcea, Gorj, Dolj,.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din sapte judete

Mai multe rauri din judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Gorj, Mehedinti, Dolj si Valcea se vor afla, in intervalul joi, ora 23. 00 - vineri, ora 24. 00, sub cod portocaliu de inundatii, potrivit unei .

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din sapte judete

Mai multe rauri din judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Gorj, Mehedinti, Dolj si Valcea se vor afla, in intervalul joi, ora 23. 00 - vineri, ora 24. 00, sub cod portocaliu de inundatii, potrivit unei.

Ceata densa pe mai multe drumuri din tara

Pe mai multe drumuri inportante din tara circulatia se desfasoara cu dificultate din cauza cetii dense. Centrul Infotrafic anunta ca vizibilitatea este sub 50 de metri.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 7 judete si cod galben in 13 judete

Hidrologii au emis o avertizare care vizeaza cresteri importante de debite si iveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE si de INUNDATIE pentru raurile Iza, Tur, Lapus, Bega, Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna, Drincea, afluentii din bazinul inferior al Muresului, Jiu, afluentii Oltului mijlociu si inferior, bazinul superior si mijlociu al Argesului .

Hidrologii au emis cod portocaliu de inundatii pe rauri din vestul tarii

Mai multe rauri din vestul tarii se afla sub avertizare cod portocaliu de inundatii pana joi noaptea, potrivit unei avertizari emise de hidrologi. INHGA informeaza ca in intervalul 23. 2014 ora 23:00 .

UPDATE Cod galben de ploi pana vineri, in mai multe judete din tara. La munte si in Moldova sunt asteptate ninsori

Sud-estul tarii se afla, de miercuri seara si pana joi dimineata, sub Cod galben de ploi iar vremea va trece printr-o racire accentuata. Mai mult, incepand de joi seara, avertizarea de Cod galben se va extinde la mai multe judete din tara, fiind anuntate cantitati de precipitatii ce vor depasi 30 de litri pe metru patrat. Specialistii au anuntat ca in zonele de munte si in nordul Moldovei sunt asteptate ninsori.

Cod portocaliu de INUNDATII pentru raurile din Caras-Severin si Timis, pana vineri

Update 21. 13 - Hidrologii au emis un Cod portocaliu de inundatii pentru raurile din judetele Caras-Severin si Timis, valabil de joi, de la ora 20. 00 pana vineri dimineata, la ora 9. 00, potrivit.

Cod galben de ploi si vreme rea pentru mai multe judete din tara

O atentionare meteorologica de vreme rea este in vigoare joi, pana la ora 23. in acest interval va ploua insemnat cantitativ, iar vremea se va raci accentuat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )